EUR: 322,37 Ft
CHF: 283,65 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Maluma, a tetovált latin macsó

Maluma egy igazi tetovált latin macsó, nem csoda, hogy mindenki odavan érte. A 24 éves énekes hamisítatlan latin dallamokkal és szexi csípőmozgásával leveszi a hölgyeket a lábáról. Karrierje 2010-ben kezdődött, miután leszerződött a Sony Musichoz. Kamaszként focistának készült, de idővel rájött, hogy a mikrofon sokkal jobban érdekli, mint a labda. Azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvend zenei körökben, sokan Ricky Martin utódjának tartják. Maluma igazi nőcsábász hírében áll, de év eleje óta boldog kapcsolatban él a modell Natalia Barulichcsal.

Kapcsolódó Cikkek

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.

 • Majkát meglágyította a fia

  Majkát meglágyította a fia

  A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

 • Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Jonny Urszuly, az angliai Ninja Warrior győztese az itthoni pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlen lesérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.