EUR: 356,33 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Extra

Mandoki: A Soros–Sargentini-jelentés már-már nevetséges

Interjút készített a 888.hu Leslie Mandokival. A magyar származású német zenész egyszerűen nem érti, hogy az Európai Parlament hogyan foglalkozhat a Soros–Sargentini-jelentéssel, amikor az egy nívótlan, együgyű vagdalkozás.

– Én vettem a fáradságot – mivel a szülőhazámról, Magyarországról van benne szó –, és elolvastam ezt a jelentést – kezdte a 888.hu-nak Mandoki.


– Szerintem ha valaki a mai sikeres Magyarországot akarja kritizálni, akkor ennek a jelentésnek a szövegénél komolyabban kellene vennie saját magát. Ez a Sargentini-jelentés egész egyszerűen intellektuálisan, politikailag, történelmileg, tartalmilag teljes egészében annyira nívótlan, hogy már-már nevetséges. Nem lehet komolyan venni. Ha valaki elolvassa ezt a politikai jelentést, akkor sajnos azt láthatja, hogy egy teljesen megalapozatlan, együgyű vagdalkozás, amely egész egyszerűen rosszul van megírva. Ebben a jelentésben nem néztek utána semminek, nem vizsgáltak ki semmit, de szerepelnek benne háromszoros feltételes módban megírt, illetve téves állítások. Leírják, hogy a magyar választások teljesen rendben zajlottak. Majd kritikaként megjegyzik, hogy rossz volt a hangulat. Ez a vád. Annyira komolytalan, hogy én valójában végtelenül tisztességtelennek tartom, hogy az Európai Parlament ilyen hülyeségekkel foglalkozik – tette hozzá a zenész, akinek arról is megvan a véleménye, hogy miért támadják hazánkat.

– Az EU-bürokraták azért támadják Magyarországot, mert a magyar nép a szociális piacgazdaságot preferálja a kaszinókapitalizmussal szemben, és Magyarország nem akar korlátlanul és kontrollálatlanul olyan más kultúrákból érkező illegális bevándorlókat befogadni, akik elutasítják az európai értékrendet. (…) Az Európai Uniónak pedig csak olyan bevándorlásnak lenne szabad utat engednie, ami nem sérti a mi európai értékeinket. Ne toleráljuk az intoleranciát!


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek