2019. február 23., szombat
Alfréd

Extra

Már most telt házas az Álomutazók

Decemberben újra jelentkezik az elmúlt év szuperprodukciója, az Álomutazó című mesemusical. Idén hat előadást terveznek, amiből három már most telt házas. Szabó Győző színész megrendezte élete első klipjét és december végéig meghosszabbítják az Andrássy Élményközpontban látható Future Park interaktív játszóteret – hangzott el az eseményeket jegyző TulipánTündér produkció tegnapi sajtótájékoztatóján.
„Szeretem a gyerekeket és ők is szeretnek engem, így aztán nem volt nehéz rávenni őket, hogy dobják el az agyukat” – mondta Szabó Győző. A produkcióban idén a Rippel fivérek is részt vesznek, egy rögtönzött előadással mutatták meg, hogy bárhol képesek lenyűgözni a közönséget.

A Rippel fivérek
Fotó: Mészáros Diána

Szabó Győző
Fotó: Mészáros Diána

Szabó Győző klipet is rendezett

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

  • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.