EUR: 322,81 Ft
CHF: 285,99 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Hódmezővásárhely

Márki-Zay Péter ismét lebűnözőzte Szabó Bálintot

Hódmezővásárhely polgármesterének, dr. Márki-Zay Péternek bíróság elé kell állnia azért, mert Szabó Bálint jogászt egy tévéinterjúban többszörösen elítélt bűnözőnek nevezte. A Rádió 7 megkérdezte erről a polgármestert, aki az interjúban ismét bűnözőnek nevezte Szabó Bálintot.

Vásárhely első embere a városi televíziónak adott interjújában nevezte többszörösen elítélt bűnözőnek Szabó Bálint jogászt, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetőjét, aki szegedi és makói ügyek mellett a vásárhelyi K’Art-ügy károsultjainak is a jogi képviselője. A kijelentésekért a Szegedi Törvényszék büntetőügyben bíróság elé idézi Márki-Zay Pétert. A Rádió 7 stúdiójában megkérdezték a polgármestert a kialakult helyzetről, aki a nyilatkozatában ismét bűnözőnek nevezte Szabó Bálintot.


Szabó Bálint jogász és dr. Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere

Márki-Zay Péter a következőket mondta el az eset kapcsán: „Egyvalamiről ismert Szabó Bálint: a rágalmazásról. Tehát van egy diszkrét bája annak, hogy éppen az a Szabó Bálint vádol engem rágalmazással, aki eddig öt pert veszített rágalmazásért. (…) Ahogy elmondtam éppen, ugye, a plakátrongálástól vagy leginkább plakátlopástól sem visszariadó fideszes kampányhoz képest is, azt gondolom, hogy nagyon mélyre süllyedt a politika ma Hódmezővásárhelyen akkor, amikor ezt a nyilvánvalóan bűnöző Szabó Bálintot alkalmazzák az ellehetetlenítésemre, bíróságra citálásomra és a többi.”

A polgármester hozzátette, hogy csak nemrégiben értesült arról, hogy Szabó Bálint nem büntető-, hanem polgári peres ügyekben veszített, majd a következőt fűzte hozzá: „Én azt mondom, hogy az, akit bilincsben vezettek ki a szegedi városházáról, aki sorozatban veszíti hazugságért a polgári pereket, az az én szememben igenis egy bűnöző. Ez az én véleményem.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.