EUR: 329,26 Ft
CHF: 302,91 Ft
2019. augusztus 26., hétfő
Izsó

Egyéb Miskolc

Második lett a tapolcai strand a közönségszavazáson

2016-ban az Európában egyedülálló Miskolctapolcai Barlangfürdő elnyerte az Év fürdője címet, idén azonban egy másik helyi fürdőt sikerült a miskolciaknak dobogóra juttatniuk.  Az országos online közönségszavazáson A Helyiek Kedvenc Fürdője 2018 kategóriában második helyen a Miskolctapolcai Strandfürdő végzett.

A miskolciak kedvenc fürdőjében élmény- és eseménydús volt az idei nyár. A Miskolctapolcai Strandfürdő többek között családi programokkal, retrónappal, fitneszélményekkel, a Strandok Éjszakáján különleges szaunautazással szolgált rá a helyiek kedvenc fürdője címre. Mindezt zenei fellépők, animátorok, gasztronómiai élmények, haditechnikai bemutató és sok más program színesítette egész nyáron.


Második „A Helyiek kedvence 2018” kategóriában a Miskolctapolcai Strandfürdő

A miskolci fürdőkben még tart a nyár, szeptember 30-ig mindenkinek lehetősége van csobbanni a kültéri medencékben. Az egész évben elérhető wellness-, fitnesz- és szaunaprogramok mellett a Miskolctapolcai Strandfürdőben ősszel a Szaunázók Éjszakáján vehetnek részt azok, akik igazán különleges élményeket keresnek.

Helyiek kedvence 2018 kategória eredménye:

  • Első helyezett: Tiszavasvári Strandfürdő
  • Második helyezett: Miskolctapolcai Strandfürdő
  • Harmadik helyezett: Tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő

Kapcsolódó Cikkek