2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Miskolc

Második lett a tapolcai strand a közönségszavazáson

2016-ban az Európában egyedülálló Miskolctapolcai Barlangfürdő elnyerte az Év fürdője címet, idén azonban egy másik helyi fürdőt sikerült a miskolciaknak dobogóra juttatniuk.  Az országos online közönségszavazáson A Helyiek Kedvenc Fürdője 2018 kategóriában második helyen a Miskolctapolcai Strandfürdő végzett.

A miskolciak kedvenc fürdőjében élmény- és eseménydús volt az idei nyár. A Miskolctapolcai Strandfürdő többek között családi programokkal, retrónappal, fitneszélményekkel, a Strandok Éjszakáján különleges szaunautazással szolgált rá a helyiek kedvenc fürdője címre. Mindezt zenei fellépők, animátorok, gasztronómiai élmények, haditechnikai bemutató és sok más program színesítette egész nyáron.


Második „A Helyiek kedvence 2018” kategóriában a Miskolctapolcai Strandfürdő

A miskolci fürdőkben még tart a nyár, szeptember 30-ig mindenkinek lehetősége van csobbanni a kültéri medencékben. Az egész évben elérhető wellness-, fitnesz- és szaunaprogramok mellett a Miskolctapolcai Strandfürdőben ősszel a Szaunázók Éjszakáján vehetnek részt azok, akik igazán különleges élményeket keresnek.

Helyiek kedvence 2018 kategória eredménye:

 • Első helyezett: Tiszavasvári Strandfürdő
 • Második helyezett: Miskolctapolcai Strandfürdő
 • Harmadik helyezett: Tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.