2019. február 23., szombat
Alfréd

Egyéb Sopron

Mazsoretteket keresnek

A Soproni Mazsorett Együttes felvételt hirdet utánpótlás csoportjaiba ügyes, jó mozgású lányoknak. A beiratkozást szeptember 28-án, pénteken 17 órakor tartják a Mega Sportközpontban.
És hogy miért is jó mazsorettnek lenni?
– Mert örömet szerez, emellett hozzájárul a fiatalok testi, értelmi, esztétikai fejlődéséhez, segít a mozgáskultúra kialakításában. Sokoldalú képesség- és készségfejlesztő hatása van, fejleszti a mozgáskoordinációt, a mozgásmemóriát, segíti a helyes testtartás kialakulását. A közös munka és a fellépések összekovácsolják a fiatalokat, fejlődik az együttműködési és előadói képesség és élményekkel gazdagodnak általa – fejtette ki Németh József művészeti vezető, akitől bővebb felvilágosítás is kérhető.
A Ciklámen csoport 3–4. osztályos tagjai péntekenként 17-től 18 óráig, a Gesztenye csoport 7–8. osztályos tagjai pedig 18-tól 19 óráig találkoznak.

Gyakran lépnek fel városi rendezvényeken
Fotó: Soproni Mazsorett Egyesület

A soproni mazsorettnek már hagyománya van a városban
Fotó: Soproni Mazsorett Egyesület


Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.