EUR: 334,91 Ft
CHF: 307,92 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Sopron

Mazsoretteket keresnek

A Soproni Mazsorett Együttes felvételt hirdet utánpótlás csoportjaiba ügyes, jó mozgású lányoknak. A beiratkozást szeptember 28-án, pénteken 17 órakor tartják a Mega Sportközpontban.
És hogy miért is jó mazsorettnek lenni?
– Mert örömet szerez, emellett hozzájárul a fiatalok testi, értelmi, esztétikai fejlődéséhez, segít a mozgáskultúra kialakításában. Sokoldalú képesség- és készségfejlesztő hatása van, fejleszti a mozgáskoordinációt, a mozgásmemóriát, segíti a helyes testtartás kialakulását. A közös munka és a fellépések összekovácsolják a fiatalokat, fejlődik az együttműködési és előadói képesség és élményekkel gazdagodnak általa – fejtette ki Németh József művészeti vezető, akitől bővebb felvilágosítás is kérhető.
A Ciklámen csoport 3–4. osztályos tagjai péntekenként 17-től 18 óráig, a Gesztenye csoport 7–8. osztályos tagjai pedig 18-tól 19 óráig találkoznak.

Gyakran lépnek fel városi rendezvényeken
Fotó: Soproni Mazsorett Egyesület

A soproni mazsorettnek már hagyománya van a városban
Fotó: Soproni Mazsorett Egyesület


Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.