EUR: 322,01 Ft
CHF: 284,15 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Egyéb II.kerület

Megállómuzsika

A XX. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál a visegrádi barátság és összetartozás örömünnepe is volt egyben. Időn és földrajzi határokon átívelve zenészek, táncosok, bábosok és utcaszínházi művészek varázsolták a Klebelsberg Kultúrkúria kertjébe Mátyás király hajdani udvarát.

A jubileumi rendezvény előtti két napon a fesztiválra csalogató mulatsággal (képünkön) várták a helyieket a hűvösvölgyi végállomáson.

KIcsik és nagyok is élvezték a műsort a Hűvösvölgyben (Fotó: Sáfár Tibor)

 

Nézd csak, milyen hangszer ez! ( Fotó: Sáfár Tibor)

 

Mindenkinek tetszett a megálló-muzsika ( Fotó: Sáfár Tibor)

Mindenkinek tetszett a megálló-muzsika ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.