2020. április 02., csütörtök
Áron

Sport

Megint áll a bál Manchesterben

A Manchester United első mérkőzésén búcsúzott az angol Ligakupától, miután hazai pályán a 2-2-es rendes játékidőt követően tizenegyespárbajban vereséget szenvedett a másodosztályú Derby County együttesétől.

A manchesteri klubnál az utóbbi időben elég komoly gondok vannak, hiszen a Premier League hétvégi találkozóján is csak egy szerény 1-1-es döntetlent sikerült összehozni a Wolverhampton ellen. A mérkőzést követően pedig egy újabb botrány is kirobbant Paul Pogba és José Mourinho között.


EPA/NIGEL RODDIS EDITORIAL USE ONLY.

 

A francia világbajnok középpályás kifakadt és kritikával illette a portugál szakember döntéseit. – Nem tudom, miért így játszunk, nem én vagyok a menedzser. Játékosként csak azt mondhatom, hogy többféle játékstílusnak kellene lennie a repertoárunkban. Ki kell támadnunk, ahogy az előző szezonban a Tottenham, a Liverpool, a Chelsea és az Arsenal ellen tettük. Ezzel a saját feladatunkat is könnyebbé tennénk – vélekedett.

A Derby elleni blama után Mourinho közölte, hogy Pogba többé nem viselheti a csapatkapitányi karszalagot.

– Nem igaz, hogy haragban lennénk. Mindössze annyi történt, hogy Paul immár nem csapatkapitány. Nem vesztünk össze, nincs semmi gond. Ugyanaz a személy vette el tőle a karszalagot, mint aki odaítélte neki, vagyis én – mondta.

Az angol sajtó már arról cikkezik, hogy Pogbának elege van Mourinhóból, és távozni szeretne a Barcelonába, amely már korábban is érdeklődött a játékos iránt.

Kapcsolódó Cikkek