2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb XVII.kerület

Megreggeliztek a kerekesek

Már a kilencedik alkalommal volt helyszíne a kerületi Fő tér a Magyar Kerékpárosklub „Bringás reggeli” elnevezésű országos kezdeményezésének. A tavaszi megmozduláshoz hasonlóan múlt csütörtök reggel is közel kétszáz kerékpáros ejtette útba a csomópontot.

Az önkormányzat szendviccsel, teával, üdítővel és édességgel kedveskedett a kerekezőknek. A tavaszi megmozduláshoz hasonlóan most is minden bringával, rollerrel és egyéb sporteszközzel érkező, a Rákosmente logójával ellátott kerékpáros ajándékot kapott. Folytatás májusban.

Rákosmente bringás reggeli, Fő tér
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.