EUR: 316,97 Ft
CHF: 279,31 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb XVII.kerület

Megreggeliztek a kerekesek

Már a kilencedik alkalommal volt helyszíne a kerületi Fő tér a Magyar Kerékpárosklub „Bringás reggeli” elnevezésű országos kezdeményezésének. A tavaszi megmozduláshoz hasonlóan múlt csütörtök reggel is közel kétszáz kerékpáros ejtette útba a csomópontot.

Az önkormányzat szendviccsel, teával, üdítővel és édességgel kedveskedett a kerekezőknek. A tavaszi megmozduláshoz hasonlóan most is minden bringával, rollerrel és egyéb sporteszközzel érkező, a Rákosmente logójával ellátott kerékpáros ajándékot kapott. Folytatás májusban.

Rákosmente bringás reggeli, Fő tér
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.