EUR: 327,35 Ft
CHF: 301,59 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Belföld

Megszületett Orbán Viktor harmadik unokája

Megszületett Orbán Viktor miniszterelnök harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második leánygyermeke. A gyermek a XI. kerületi Szent Imre kórházban látta meg a napvilágot.

A Blikk információi szerint Orbán Viktor hétfő este nyolc óra után maga is megjelent a budai kórházban, hogy meglátogassa lányát és unokáját. A kormányfő kedd délután Facebook-oldalán erősítette meg az információt.
„Hahóóó facebookosok. Megszületett harmadik lányunokám. Isten hozott, Anna Adél!” – kommentelt Moszkvából az immár háromszoros nagypapa.


A miniszterelnök első unokája, Alíz 2016 júniusában született FOTÓ: FACEBOOK

Mint ismert, az ötgyermekes kormányfő 2016. június 20-án lett nagypapa, amikor legnagyobb lánya, Ráhel életet adott Alízkának, akivel a miniszterelnök már több közös fotót is posztolt Facebook-oldalán.

A második unoka, Johanna májusban született FOTÓ: FACEBOOK

– Nagypapának lenni jó – írta akkor közösségi oldalán, holott Ráhel esküvője előtt még azt mondta: „Még fiatal, életerős emberként gondolok magamra, furcsa lesz, ha egyszer csak nagypapának szólítanak.” A miniszterelnök természetesen hamar megszokta az új szerepet.


– Anikó lelkes nagymama. Alízt gyakran áthozzák, van egy csendes kertünk, jól érzi itt magát. Igyekszem én is úgy alakítani a napom, hogy amennyire a munkám engedi, otthon legyek. Örülök, hogy újra van kisbaba a háznál – nyilatkozta 2016 őszén a Lokálnak.

Orbán Viktor idén májusban lett újra nagypapa, amikor megszületett kisebbik lánya, Sára és Szokira Tamás közös gyermeke, Johanna. Azt is tudni lehetett, hogy hamarosan háromszoros nagypapa lesz a kormányfő, hiszen Sára után nem sokkal Ráhel is újra áldott állapotba került. A most megszületett kislány nevét egyelőre nem tudni.

Érdekesség, hogy Orbán négy lánya (és egy fia) után már harmadik lányunokájának örülhet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hét új medencével csábít a Dagály

  Hét új medencével csábít a Dagály

  Még tart a nyár, és hol máshol tudna az ember könnyebben megbirkózni a forrósággal, mint egy strandon. Szerencsénkre Budapest tele van különböző fürdőkkel.

 • Orbán–Merkel-találkozó: Mi védjük Európa határait

  Orbán–Merkel-találkozó: Mi védjük Európa határait

  Köszönetet mondot a magyaroknak Angela Merkel német kancellár, aki a Páneurópai Pikniken történt határnyitás 30-ik évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen találkozott Orbán Viktorral. A magyar miniszterelnök kiemelte: “a magunkfajta szabadságharcosok a kettészakítottság idején is tudták, hogy csak egy Európa van”.

 • Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

  Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

  Rendkívüli események nélkül zajlanak az augusztus 20-ai rendezvények Budapesten, a programokra rekord számú látogatót várnak – közölte Kovács Zoltán államtitkár, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Magyar ízek utcájában tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.