EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 16., szombat
Julianna, Lilla

Belföld

Megszületett Orbán Viktor harmadik unokája

Megszületett Orbán Viktor miniszterelnök harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második leánygyermeke. A gyermek a XI. kerületi Szent Imre kórházban látta meg a napvilágot.

A Blikk információi szerint Orbán Viktor hétfő este nyolc óra után maga is megjelent a budai kórházban, hogy meglátogassa lányát és unokáját. A kormányfő kedd délután Facebook-oldalán erősítette meg az információt.
„Hahóóó facebookosok. Megszületett harmadik lányunokám. Isten hozott, Anna Adél!” – kommentelt Moszkvából az immár háromszoros nagypapa.


A miniszterelnök első unokája, Alíz 2016 júniusában született FOTÓ: FACEBOOK

Mint ismert, az ötgyermekes kormányfő 2016. június 20-án lett nagypapa, amikor legnagyobb lánya, Ráhel életet adott Alízkának, akivel a miniszterelnök már több közös fotót is posztolt Facebook-oldalán.

A második unoka, Johanna májusban született FOTÓ: FACEBOOK

– Nagypapának lenni jó – írta akkor közösségi oldalán, holott Ráhel esküvője előtt még azt mondta: „Még fiatal, életerős emberként gondolok magamra, furcsa lesz, ha egyszer csak nagypapának szólítanak.” A miniszterelnök természetesen hamar megszokta az új szerepet.


– Anikó lelkes nagymama. Alízt gyakran áthozzák, van egy csendes kertünk, jól érzi itt magát. Igyekszem én is úgy alakítani a napom, hogy amennyire a munkám engedi, otthon legyek. Örülök, hogy újra van kisbaba a háznál – nyilatkozta 2016 őszén a Lokálnak.

Orbán Viktor idén májusban lett újra nagypapa, amikor megszületett kisebbik lánya, Sára és Szokira Tamás közös gyermeke, Johanna. Azt is tudni lehetett, hogy hamarosan háromszoros nagypapa lesz a kormányfő, hiszen Sára után nem sokkal Ráhel is újra áldott állapotba került. A most megszületett kislány nevét egyelőre nem tudni.

Érdekesség, hogy Orbán négy lánya (és egy fia) után már harmadik lányunokájának örülhet.

Kapcsolódó Cikkek

  • A McDonald’s Scheer Sándor vállalkozóra ruházza magyarországi érdekeltségét

    A McDonald’s Scheer Sándor vállalkozóra ruházza magyarországi érdekeltségét

    Üzletrész-adásvételi szerződést írt alá Scheer Sándor vállalkozóval a McDonald’s Corporation, a megállapodás értelmében a McDonald’s a magyarországi vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándorra ruházza át, aki Developmental Licensee (franchise) partnerként fejleszti és üzemelteti a piacon működő McDonald’s éttermeket – közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

  • Országgyűlés Hivatala: Legitim a szavazógépek működése

    Országgyűlés Hivatala: Legitim a szavazógépek működése

    Az Országgyűlés Hivatalának álláspontja nem változott, továbbra is szabályosnak tartják a szavazógépek kártya nélküli működését – közölte a hivatal az MTI-vel, miután Demokratikus Koalíció (DK) pénteken sajtótájékoztatón arra kérte Kövér László házelnököt, adjon engedélyt az ellenzéki pártoknak a parlament elektronikus szavazógépeinek és az azokat működtető rendszernek az átvizsgáltatására.