EUR: 330,97 Ft
CHF: 301,17 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Belföld

Megszületett Orbán Viktor harmadik unokája

A Blikk értesülései szerint hetfő reggel megszületett Orbán Viktor harmadik unokája. 

Orbán Ráhel a budapesti Szent Imre kórházban adott életet második gyermekének. A miniszterelnöknek így már három unokája van, Ráhel első gyermeke, Alíz, illetve Sára gyermeke, Johanna.

Orbán hétfő este nyolc után maga is megjelent a budai kórházban, hogy meglátogassa őket – írja a lap. Kedden a miniszterelnök közösségi oldalán is bejelentette a hírt, ráadásul a kicsi nevét is elárulta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

  Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

  Összeütközött négy jármű a 33-as főúton Hortobágynál csütörtök délután, a balesetben ketten súlyosan megsérültek, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

 • RMDSZ: Ne avatkozzon be a kormány a választójogba és igazságügyi törvényekbe

  RMDSZ: Ne avatkozzon be a kormány a választójogba és igazságügyi törvényekbe

  A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) sürgős gazdasági intézkedéseket vár Románia következő kormányától, és elvárja, hogy az új kabinet ne módosítsa a választójogot és az igazságügyi törvényeket – mutatott rá Kelemen Hunor csütörtökön, miután Ludovic Orban miniszterelnök-jelölttel egyeztetett.

 • Az induló nagyberuházás miatt megnyitották a Sió-zsilipet

  Az induló nagyberuházás miatt megnyitották a Sió-zsilipet

  A siófoki vízszintszabályozó műtárgyak jövő hónapban kezdődő átépítése miatt megnyitották a Sió-zsilipet szerdán, a hónap végéig tartó vízeresztés nyomán 3-5 centimétert fog csökkenni a Balaton vízszintje, ugyanakkor lehetővé válik a hajózás a Sió-csatornán – derül ki a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság MTI kérdéseire csütörtökön megküldött válaszából.