EUR: 321,37 Ft
CHF: 284,70 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Dunaújváros

Megújul a Széchenyi udvar

Megszépülhet a Dózsa György út–Szórád Márton út–Széchenyi köz által határolt udvar a tervek szerint: az itt található óvoda kerítését már felújították, és várhatóan az udvar más részei is számíthatnak némi „ráncfelvarrásra”.

A diákok által csak Széchenyi udvarnak becézett terület ad otthont egyebek mellett a Csillagvirág Óvodának, de több lakóház is határolja a belváros ezen részét, ezért rengeteg ember megfordul itt. Ezért is fontos, hogy a közeljövőben egyes felújításra szoruló területek megújulhassanak: az óvodások idén szeptembertől már új kerítésnek örülhetnek, de a körzet önkormányzati képviselője, Lőrinczi Konrád a Dunaújváros Közéleti Hetilapban olvasható interjúban megemlítette, hogy nemsokára az udvar kör alakú virágoskertjét és járdáit is felújítják.

A Csillagvirág Óvoda új kerítést kapott

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.