2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Győr

Megvannak a lányok BL-ellenfelei

Nyolc csapat küzdelmével szeptember 7–9. között rendezték meg azokat a kvalifikációs viadalokat, amelyek a Women’s EHF Champions League csoportkörös résztvevői között a fennmaradó két kiadó helyért folytak.

A győri csapat a 2-es csoport győztesével találkozik a csoportkörben. Danyi Gábor együttese a horvát HC Podravka csapatával mérheti össze erejét a Bajnokok Ligája versenysorozat kezdetén.


A győri szurkolók hamarosan ismét BL meccseken szurkolhatnak kedvenceiknek Fotó: O. Jakócs Péter

A kvalifikációs verseny döntőjében a horvát HC Podravka Vegeta és a regnáló EHF-kupa-győztes román SCM Craiova találkozott, miután előbbi a török Muratpasa Belediyesi SK, utóbbi pedig a szerb ZORK Jagodina együttesét verte meggyőző fölénnyel az elődöntőben. A vasárnapi fináléban végül szoros csatát követően a HC Podravka Vegeta együttese bizonyult jobbnak, így a BL-csoportkör oda- és visszavágós összecsapásain zöld-fehér mezes lányainkkal is összemérik erejüket.

Az odavágó időpontja egyeztetés alatt áll, míg a visszavágóra november 17-én 19.30-tól várják a szurkolókat az Audi Aréna Győrbe.

A Győri Audi ETO KC BL-csoportmérkőzéseinek – a hat összecsapásból öt időpont hivatalos – menetrendje a következő:

C csoport

1. forduló: október 6. (szombat) 19.30
Győri Audi ETO KC–RK Krim Mercator

2. forduló: hamarosan…
HC Podravka Vegeta–Győri Audi ETO KC

3. forduló: október 21. (vasárnap) 14.00
Thüringer HC – Győri Audi ETO KC

4. forduló: november 5. (hétfő) 19.00
Győri Audi ETO KC – Thüringer HC

5. forduló: november 10. (szombat) 15.00
RK Krim Mercator–Győri Audi ETO KC

6. forduló: november 17. (szombat) 19.30
Győri Audi ETO KC–HC Podravka Vegeta

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.