2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Győr

Megvannak a lányok BL-ellenfelei

Nyolc csapat küzdelmével szeptember 7–9. között rendezték meg azokat a kvalifikációs viadalokat, amelyek a Women’s EHF Champions League csoportkörös résztvevői között a fennmaradó két kiadó helyért folytak.

A győri csapat a 2-es csoport győztesével találkozik a csoportkörben. Danyi Gábor együttese a horvát HC Podravka csapatával mérheti össze erejét a Bajnokok Ligája versenysorozat kezdetén.


A győri szurkolók hamarosan ismét BL meccseken szurkolhatnak kedvenceiknek Fotó: O. Jakócs Péter

A kvalifikációs verseny döntőjében a horvát HC Podravka Vegeta és a regnáló EHF-kupa-győztes román SCM Craiova találkozott, miután előbbi a török Muratpasa Belediyesi SK, utóbbi pedig a szerb ZORK Jagodina együttesét verte meggyőző fölénnyel az elődöntőben. A vasárnapi fináléban végül szoros csatát követően a HC Podravka Vegeta együttese bizonyult jobbnak, így a BL-csoportkör oda- és visszavágós összecsapásain zöld-fehér mezes lányainkkal is összemérik erejüket.

Az odavágó időpontja egyeztetés alatt áll, míg a visszavágóra november 17-én 19.30-tól várják a szurkolókat az Audi Aréna Győrbe.

A Győri Audi ETO KC BL-csoportmérkőzéseinek – a hat összecsapásból öt időpont hivatalos – menetrendje a következő:

C csoport

1. forduló: október 6. (szombat) 19.30
Győri Audi ETO KC–RK Krim Mercator

2. forduló: hamarosan…
HC Podravka Vegeta–Győri Audi ETO KC

3. forduló: október 21. (vasárnap) 14.00
Thüringer HC – Győri Audi ETO KC

4. forduló: november 5. (hétfő) 19.00
Győri Audi ETO KC – Thüringer HC

5. forduló: november 10. (szombat) 15.00
RK Krim Mercator–Győri Audi ETO KC

6. forduló: november 17. (szombat) 19.30
Győri Audi ETO KC–HC Podravka Vegeta

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.