2018. november 20., kedd
Jolán

Belföld

Mercedesekkel bővül a MOL Limo flottája

Ötven prémium kategóriás Mercedes-Benz A osztályos gépkocsival bővül a Mol autómegosztó szolgáltatásának flottája.

A flottában jelenleg 100 elektromos és 300 benzinüzemű Volkswagen Up! áll a felhasználók rendelkezésére, ehhez csatlakozik az 50 új autó.


– Az igények felmérése alapján választották ki a prémium kategóriás, ugyanakkor fiatalos, lendületes modellt, amellyel újabb felhasználókat céloznak meg – mondta Ratatics Péter, a Mol-csoport fogyasztási szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója. Hozzátette: a Kecskeméten gyártott, ettől az évtől forgalmazott Mercedes-Benz A osztályt a Mol Limo flottájában a havidíjas felhasználók percenként 99 forintért, az alkalmi felhasználók 111 forintért vehetik igénybe.

A januárban indított szolgáltatás nagy népszerűségnek örvend, már több mint 35 ezer felhasználója van, akik fél év alatt több mint 1,5 millió kilométert tettek meg a fővárosban. Nemrég a szolgáltatás területe is 70 négyzetkilométerre bővült.

Kapcsolódó Cikkek

 • Támogatja a bevándorlást a DK-s

  Támogatja a bevándorlást a DK-s

  A Demokratikus Koalíció (DK) egykori alelnöke Bauer Tamás nem meglepő módon kritizálta a kormány családtámogatási politikáját, sőt közösségi oldalán kifejtette azon pontokat, a nemzeti konzultáció kérdései közül amelyekkel nem ért egyet.

 • 1000 milliárdot kap Budapest

  1000 milliárdot kap Budapest

  Körülbelül ezermilliárd forintot jelent Budapestnek az Orbán Viktor miniszterelnökkel szombaton aláírt megállapodás, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) létrehozása is.

 • Kétharmadot jósolnak a Fidesznek

  Kétharmadot jósolnak a Fidesznek

  Nagyarányú kormánypárti győzelmet jósolna a brüsszeli Politico, ha Magyarországon most hétvégén tartanák az európai parlamenti választásokat. Az erősen balliberális politikai elemzőportál mandátumbecslése szerint egy most megrendezett választáson a Fidesz-KDNP csaknem 60 százalékos eredménnyel 14 képviselői helyet szerezne meg az EP-ben, miközben a rajtuk kívül bejutó ellenzéki pártok összesen fele annyi, mindössze hét helyet szereznének.