2019. október 18., péntek
Lukács

Belföld

Mercedesekkel bővül a MOL Limo flottája

Ötven prémium kategóriás Mercedes-Benz A osztályos gépkocsival bővül a Mol autómegosztó szolgáltatásának flottája.

A flottában jelenleg 100 elektromos és 300 benzinüzemű Volkswagen Up! áll a felhasználók rendelkezésére, ehhez csatlakozik az 50 új autó.


– Az igények felmérése alapján választották ki a prémium kategóriás, ugyanakkor fiatalos, lendületes modellt, amellyel újabb felhasználókat céloznak meg – mondta Ratatics Péter, a Mol-csoport fogyasztási szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója. Hozzátette: a Kecskeméten gyártott, ettől az évtől forgalmazott Mercedes-Benz A osztályt a Mol Limo flottájában a havidíjas felhasználók percenként 99 forintért, az alkalmi felhasználók 111 forintért vehetik igénybe.

A januárban indított szolgáltatás nagy népszerűségnek örvend, már több mint 35 ezer felhasználója van, akik fél év alatt több mint 1,5 millió kilométert tettek meg a fővárosban. Nemrég a szolgáltatás területe is 70 négyzetkilométerre bővült.

Kapcsolódó Cikkek

 • A magyar nemzetpolitika sikeres éveket tudhat maga mögött

  A magyar nemzetpolitika sikeres éveket tudhat maga mögött

  Sok sikert és eredményt ért el a magyar nemzetpolitika a határon túli nemzetrészekkel együttműködve az elmúlt években – jelentette ki Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára a felvidéki Nagymegyeren, ahol előadást tartott a Pro Civis társulás által idén már kilencedik éve megrendezett Önkormányzati Szabadegyetemen.

 • Motoros halt meg az M5-ös autópályán

  Motoros halt meg az M5-ös autópályán

  Meghalt egy motoros, amikor összeütközött egy autóval az az M5-ös autópályán Csengele közelében pénteken délután, a sztráda Röszke felé vezető oldalát lezárták – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

 • Átadták az Oroszlány és Tatabánya közötti kerékpárutat

  Átadták az Oroszlány és Tatabánya közötti kerékpárutat

  Átadták pénteken azt az 1,2 milliárd forintos beruházással megépült 13 kilométeres kerékpárutat, amely Kecskéden és Környén át összeköti Oroszlányt és Tatabányát, valamint lehetőséget teremt a majki kamalduli kolostor elérésére is.