EUR: 325,91 Ft
CHF: 296,66 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Sport

Messi: Ronaldóval a Juventus a BL favoritja

Ronaldo távozásával gyengébb lett a Real Madrid, de a Juventus erősödött vele, így a torinói csapat a favoritja a labdarúgó Bajnokok Ligájának – jelentette ki Lionel Messi, az FC Barcelona klasszisa a Catalunya Rádiónak.

Tartalmas interjút adott a Catalunya Rádiónak Lionel Messi, az FC Barcelona csapatkapitánya. Természetesen szóba került a nagy rivális, Cristiano Ronaldo Juventusba igazolása, a tavalyi BL-kiesés és a Barca új igazolásairól is ejtett pár szót.


– Nem tudtam elképzelni, hogy elhagyja a Real Madridot, ahogy azt sem, hogy a Juventusba igazol. Meglepett a döntése, hiszen több csapattal is szóba hozták, de az olaszokkal nem. A Real Madrid a világ egyik legjobb együttese, nagyszerű kerete van, de az evidens, hogy Ronaldo nélkül kevésbé jó, míg a Juventus vele az egyik legnagyobb favorittá lépett elő a Bajnokok Ligája megnyerését illetően – vélekedett Messi.

Credit line: Profimedia, Abaca

Messi arról is beszélt, hogy még mindig fáj neki a római eredmény, amely miatt már a negyeddöntőben búcsúztak az előző idényben a Bajnokok Ligájából.


– A meccs egyetlen pillanatában sem voltunk játékban. Egyszerűen nem tudtunk reagálni a Roma focijára. Ebben az évben megvan a megfelelő keretünk, hogy akár a BL-t is megnyerjük. Többször is megnyerhettük volna, itt azokra az évekre gondolok, amikor az Inter és a Chelsea vert ki minket – fogalmazott.

Elmondása szerint a legkellemesebb meglepetést az új igazolások közül Arthur Melo okozta neki, ugyanis a brazil középpályás Xavira emlékezteti. És hogy mi lesz, ha visszavonul?

– Fogalmam sincs, hogy mi történik a visszavonulásomat követően. Amikor eljön az idő, biztos vagyok benne, hogy adódik valami. Szoktunk erről beszélni a hasonló korú csapattársakkal – árulta el Messi, aki idén töltötte be a 31-et.

Kapcsolódó Cikkek