2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb Kecskemét

Mestermunkákat jutalmaztak az iparkamarában

A közelmúltban adta át a Mestermunka pályázat és „A munka világa” fotópályázat díjait a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A pályázatok célja, hogy ráirányítsák a figyelmet a vállalkozások értékteremtő tevékenységére.

Díjátadó ünnepségen adta át a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Mestermunka pályázat elismeréseit. A versenyre vállalkozók és cégek innovatív, kreatív módon előállított termékeit, szolgáltatásait és mestermunkáit díjazták. Közülük szakértő zsűri választotta ki a legigényesebben megvalósított pályaműveket, amelyek megkapták a Mestermunka díjat és oklevelet.


Heim Attila Kurdi Viktortól, az iparkamara elnökétől vette át az elismerést

Idén a Bende 2 Stáb Kft., Kiss Dorottya és Heim Attila vehette át az elismerést. Valamennyien építészeti, illetve belsőépítészeti tevékenységükkel érdemelték ki a kitüntető címet. A díjakat Kurdi Viktor, az iparkamara alelnöke adta át. A rendezvényen kihirdették a IX. Munka Világa országos fotópályázat eredményeit is. A képek művészien adják vissza az országban tevékenykedő kereskedők, iparosok, kézművesek és cégek mindennapi életét és az ott zajló munkafolyamatokat. Ezzel segítenek ráirányítani a figyelmet a kétkezi munkák fontosságára és a munkaadói tevékenységre.

Ebben az évben 32 alkotó 136 képét értékelte a zsűri, ezek közül 37 kép került be az iparkamara tárlatába. Az első helyezett a budapesti Egri Zsuzsanna Ildikó „A falu kovácsa” című képe lett. A díjakat Péjó Zoltán, az iparkamara kalocsai képviseletének vezetője és Kurdi Viktor adta át. A kiállítás anyagát a városban is bemutatják majd, hogy népszerűsítsék az értékteremtő munkákat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.