2020. január 29., szerda
Adél

Belföld

Migráns erőszakolt egy budapesti gyorsétteremben

Szörnyű bűncselekmény történt vasárnap Budapest belvárosában. Egy 18 éves, menekültstátuszú afgán férfi a police.hu adatai szerint hajnali három óra körül egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában szexuális aktus eltűrésére kényszerített egy nőt.

Az elkövetőről ez a fénykép áll a hatóság rendelkezésére. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Sarhadi Bilal Ahmadot felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.​


A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság szexuális kényszerítés bűntett miatt indított nyomozást Sarhadi Bilal Ahmaddal szemben.

Sajnos a fenti eset is jól mutatja, hogy Soros György NGO-i milyen veszélyes vizekre eveztek, amikor ilyen és ehhez hasonló migránsokat akarnak behozni és a bíróságokkal behozatni a tranzitzónából és a határról Magyarország területére.

Kapcsolódó Cikkek