EUR: 322,08 Ft
CHF: 284,08 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Miklósa Erika: A magyar kultúra rendkívül sokszínű, ezt pedig be kell mutatni

A számos állami kitüntetést kapott énekesnő a Figyelőnek beszélt a közmédián futó kulturális műsoráról, karrierútjáról és a politikáról. Miklósa Erika számára rendkívüli megtiszteltetést jelentett, hogy felléphetett az augusztus 20-i ünnepségen.

Az énekesnő elmondta, hogy nagyon szeret vidéken lenni, mert rendkívül sokféle szokással, hagyománnyal találkozik. Ezt szeretné bemutatni a nagyközönségnek is a közmédia Partitúra című műsorának keretein belül.

Elsősorban az anyaság számára a legfontosabb és igyekszik minél több időt tölteni kislányával. Az Operaházat nem szeretné elhagyni, fontos számára hogy itthon legyen. Számos külföldi előadásban vett részt, ezekről is részletesen olvashatnak a Figyelő e heti számában.

A teljes interjút a Figyelő szeptember 6-án megjelent számában olvashatják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.

 • Majkát meglágyította a fia

  Majkát meglágyította a fia

  A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

 • Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Jonny Urszuly, az angliai Ninja Warrior győztese az itthoni pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlen lesérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.