2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Miklósa Erika: A magyar kultúra rendkívül sokszínű, ezt pedig be kell mutatni

A számos állami kitüntetést kapott énekesnő a Figyelőnek beszélt a közmédián futó kulturális műsoráról, karrierútjáról és a politikáról. Miklósa Erika számára rendkívüli megtiszteltetést jelentett, hogy felléphetett az augusztus 20-i ünnepségen.

Az énekesnő elmondta, hogy nagyon szeret vidéken lenni, mert rendkívül sokféle szokással, hagyománnyal találkozik. Ezt szeretné bemutatni a nagyközönségnek is a közmédia Partitúra című műsorának keretein belül.

Elsősorban az anyaság számára a legfontosabb és igyekszik minél több időt tölteni kislányával. Az Operaházat nem szeretné elhagyni, fontos számára hogy itthon legyen. Számos külföldi előadásban vett részt, ezekről is részletesen olvashatnak a Figyelő e heti számában.

A teljes interjút a Figyelő szeptember 6-án megjelent számában olvashatják.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.