EUR: 321,22 Ft
CHF: 283,70 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Belföld

Molnár Csaba: A bevándorlás kamu téma

A jelek szerint szemernyit sem tanult az április 8-ai parlamenti választások csúfos eredményéből a Demokratikus Koalíció. Hétfő este az ATV vendége volt Molnár Csaba, a DK alelnöke, aki sok sületlenséget beszélt.

A beszélgetésben szó esett az illegális migrációról is. Molnár Csaba szerint ez egy „kamu téma”, ugyanis a bevándorlás szerinte megszűnt, méghozzá az összes útvonalon. Erre még az egyik riporter is felszisszent: „Ez merész állítás”. Gyurcsány emberét, úgy tűnik, nem zavarja a valóság.


Molnár Csaba azt is megpróbálta letagadni, hogy Orbán Viktor miniszterelnök európai szinten is az egyik meghatározó politikussá vált, mint a migrációt ellenző erők egyik emblematikus alakja. Molnár szerint ugyanis az országhatárokon kívül a magyar miniszterelnök nem tényező. Amikor szembesítették, hogy a kormányfő és Matteo Salvini olasz belügyminiszter találkozója napokig foglalkoztatta a nemzetközi sajtót, azt állította: csupán Salvini miatt, Orbán akkor sem volt érdekes.

„Sokan Orbán nevét sem tudják az európai parlamenti képviselők közül” – hozott egy példát Molnár. Erre Rónai Egon műsorvezető  megjegyezte: „Ez elég nagy baj, ez nem róla (mármint Orbánról) szól, hanem az európai parlamenti képviselőkről.”


3.Molnár Csaba
MTI Fotó: Balogh Zoltán

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Teljesen szabályosan lépte át a határt Nikola Gruevszki

    Teljesen szabályosan lépte át a határt Nikola Gruevszki

    Három határt kellett átlépnie Nikola Gruevszki volt macedón kormányfőnek, hogy Magyarországra jusson, és mindhárom esetben teljesen szabályosan tette ezt – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten.

  • Baleset miatt lezárták a 6-os főutat

    Baleset miatt lezárták a 6-os főutat

    Teljes szélességében lezárták a 6-os főutat a Fejér megyei Kulcsnál, mert szerda délelőtt összeütközött ott két személyautó – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.