2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Most kiderül, lehet-e számítani az ellenzékre Magyarország védelmében!

A Sargentini-jelentés elutasítására szólította fel az ellenzéki pártokat és EP-képviselőket Nacsa Lőrinc a kormánypártok nevében hétfőn, Budapesten.

Nacsa Lőrinc, a KDNP szóvivője úgy fogalmazott: a jelentés európai parlamenti vitáján és szavazásán megint ki fog derülni, hogy lehet-e számítani az ellenzékre Magyarország védelmében vagy nem.


A kormánypárti politikus a Fidesz-KDNP frakciószövetség véleményét tolmácsolva rámutatott: az Európai Parlament bevándorláspárti többsége, a Soros-birodalommal szövetkezve most egy újabb bosszúhadjáratra készül Magyarország ellen.

Meg akarják bélyegezni a magyar embereket, amiért következetesen elutasítják a bevándorlást.


A KDNP-s politikus kijelentette: az Európai Parlamentben ülő magyar képviselőknek meg kell védeni az országot és a magyar embereket, és a kormánypárti képviselők így fognak tenni.

Nacsa Lőrinc szerint azonban erős a gyanú, hogy most is lesznek olyan ellenzéki képviselők, akik elárulják az országot és azokkal szövetkeznek majd, akik bevándorló kontinenssé akarják tenni Európát.

A kormánypártok ezúton is felszólítják az ellenzéki pártokat és EP-képviselőket, hogy utasítsák el a jelentést – mondta a kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek