EUR: 323,07 Ft
CHF: 283,79 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Egyéb Veszprém

Mozgásra biztatták a veszprémieket

Szeptember első szombatján immár második alkalommal tartotta meg sportágválasztó rendezvényét a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete (VMTTE) az Erdész utcai sportközpontban, ahova idén csaknem nyolcszáz látogató érkezett. Az eseményt Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője nyitotta meg délelőtt, majd egymást követték a különböző színvonalas sport- és táncbemutatók.

Idén is népszerű volt a veszprémi sportágválasztó (fotó: Kovács Bálint)

Húsz egyesület standja várta az érdeklődőket, akik éltek is a lehetőséggel, sorra próbálták ki a különböző mozgásformákat. Így a barantát, a tekvandót, az akrobatikus rock and rollt, a tollaslabdát, az atlétikát, a futsalt, a labdarúgást, a kézilabdát, a tornát, a birkózást, a zumbát, a kosárlabdát, a tájfutást, az íjászatot, a modellezést, a röplabdát, a jégkorongot, a kerékpározást, a triatlont, a funkcionális tréninget, a kettlebellt és a sportlövészetet.


Nyolcszázan látogattak ki a helyszínre (fotó: Kovács Bálint)

– Minden szempontból sikeres rendezvényt zártunk, amelyen mindkét fél elérte a célját. Az egyesületek ugyanis bemutatkozhattak, a résztvevők pedig sportoláshoz ideális időben húsz sportág közül választhattak. Sokan segítettek véradással, s az egészségpontot is szép számban látogatták. Mindenkinek köszönjük a részvételt. Bízunk benne, hogy jövőre következhet a folytatás – fogalmazott Rajki Tamás szervező.

Az érdeklődők húszféle mozgásformát próbálhattak ki (fotó: Kovács Bálint)

A nap végén összesen harmincöt nyeremény talált gazdára, köztük a fődíj, egy kerékpár is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek