EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Veszprém

Mozgásra biztatták a veszprémieket

Szeptember első szombatján immár második alkalommal tartotta meg sportágválasztó rendezvényét a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete (VMTTE) az Erdész utcai sportközpontban, ahova idén csaknem nyolcszáz látogató érkezett. Az eseményt Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője nyitotta meg délelőtt, majd egymást követték a különböző színvonalas sport- és táncbemutatók.

Idén is népszerű volt a veszprémi sportágválasztó (fotó: Kovács Bálint)

Húsz egyesület standja várta az érdeklődőket, akik éltek is a lehetőséggel, sorra próbálták ki a különböző mozgásformákat. Így a barantát, a tekvandót, az akrobatikus rock and rollt, a tollaslabdát, az atlétikát, a futsalt, a labdarúgást, a kézilabdát, a tornát, a birkózást, a zumbát, a kosárlabdát, a tájfutást, az íjászatot, a modellezést, a röplabdát, a jégkorongot, a kerékpározást, a triatlont, a funkcionális tréninget, a kettlebellt és a sportlövészetet.


Nyolcszázan látogattak ki a helyszínre (fotó: Kovács Bálint)

– Minden szempontból sikeres rendezvényt zártunk, amelyen mindkét fél elérte a célját. Az egyesületek ugyanis bemutatkozhattak, a résztvevők pedig sportoláshoz ideális időben húsz sportág közül választhattak. Sokan segítettek véradással, s az egészségpontot is szép számban látogatták. Mindenkinek köszönjük a részvételt. Bízunk benne, hogy jövőre következhet a folytatás – fogalmazott Rajki Tamás szervező.

Az érdeklődők húszféle mozgásformát próbálhattak ki (fotó: Kovács Bálint)

A nap végén összesen harmincöt nyeremény talált gazdára, köztük a fődíj, egy kerékpár is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.