EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Egyéb Veszprém

Mozgásra biztatták a veszprémieket

Szeptember első szombatján immár második alkalommal tartotta meg sportágválasztó rendezvényét a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete (VMTTE) az Erdész utcai sportközpontban, ahova idén csaknem nyolcszáz látogató érkezett. Az eseményt Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője nyitotta meg délelőtt, majd egymást követték a különböző színvonalas sport- és táncbemutatók.

Idén is népszerű volt a veszprémi sportágválasztó (fotó: Kovács Bálint)

Húsz egyesület standja várta az érdeklődőket, akik éltek is a lehetőséggel, sorra próbálták ki a különböző mozgásformákat. Így a barantát, a tekvandót, az akrobatikus rock and rollt, a tollaslabdát, az atlétikát, a futsalt, a labdarúgást, a kézilabdát, a tornát, a birkózást, a zumbát, a kosárlabdát, a tájfutást, az íjászatot, a modellezést, a röplabdát, a jégkorongot, a kerékpározást, a triatlont, a funkcionális tréninget, a kettlebellt és a sportlövészetet.


Nyolcszázan látogattak ki a helyszínre (fotó: Kovács Bálint)

– Minden szempontból sikeres rendezvényt zártunk, amelyen mindkét fél elérte a célját. Az egyesületek ugyanis bemutatkozhattak, a résztvevők pedig sportoláshoz ideális időben húsz sportág közül választhattak. Sokan segítettek véradással, s az egészségpontot is szép számban látogatták. Mindenkinek köszönjük a részvételt. Bízunk benne, hogy jövőre következhet a folytatás – fogalmazott Rajki Tamás szervező.

Az érdeklődők húszféle mozgásformát próbálhattak ki (fotó: Kovács Bálint)

A nap végén összesen harmincöt nyeremény talált gazdára, köztük a fődíj, egy kerékpár is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.