EUR: 326,44 Ft
CHF: 300,23 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Hódmezővásárhely

Mucsiéknál szinte csak a négy karika számít

A hódmezővásárhelyi Mucsiéknál nagyon sok autó van, volt és lesz, de egy a lényeg: Audi legyen. A két gyerek közül Dániel autószerelő, folyamatosan maga építi át a kocsikat. Húga, Sarolta ugyan pénzügyi tanácsadó, de imádja a négykarikás vasszörnyeket.

Nem is gondolná az ember, hogy egy másik márka kell ahhoz, hogy valaki a későbbiekben egy teljesen más típusú autóba legyen szerelmes. A hódmezővásárhelyi Mucsiéknál ez így történt. – Édesapámnak volt egy öreg Opel Rekordja, és mivel a karosszériája nagyon rozsdás volt, nem engedték át a műszaki vizsgán. Ekkor vett helyette egy Audi 100-ast – avatott be a részletekbe a família legidősebb gyermeke, Mucsi Dániel. Ezzel az adásvétellel indult el a lavina, s azóta minden a négy karika körül forog náluk.


Mucsi Dani és Sarolta, akik élnek-halnak az autókért

Dani első saját autóját egy ismerősétől vásárolta meg. – Egy Audi 200-as Turbó Quattróról van szó, hiszen engem semmi más nem mozgat meg, mint az öt henger – mondta nevetve a 26 esztendős fiatalember. Dani szakmáját nézve autószerelő, így nem kell a szomszédba mennie segítségért, ha valamit bütykölni kell a kocsikon. Igen, kell a többes szám, mert Mucsiéknál folyamatosan nő a masinák száma. – Gyári kocsink nincs, én az enyémet teljesen átalakítottam, felfúrtam benne a motort, új benne a turbó, illetve programozható motorvezérlést is kapott – sorolta az autószerelő.

Dani húga, Sarolta pénzügyi tanácsadóként dolgozik, de ő is rajong a kocsikért. – Mi más is lehet a kedvenc márkám, mint az Audi, elsősorban azért szeretem, mert nagyon kényelmes, olyan, mintha egy hatalmas hajóban ülnék – vette át a szót a 22 éves testvér. Sarolta nemrég szerezte meg a jogosítványát, így még csak egyszer-kétszer vezette a kocsikat, de nagyon élvezte.


Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.