EUR: 322,08 Ft
CHF: 284,02 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Egyéb Hódmezővásárhely

Nagyfater is ezzel csapatta!

Őrületes járgányok és füstölgő kerékgumik lepték el a Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítói területét, hiszen megrendezték a Hódmezőrület 3.0-t, a veteránautó- és mezőgazdaságigép-kiállítással egybekötött driftnapot.

Őrületes járgányok és veteráncsodák vonultak fel

A hatalmas mezőgazdasági gépeknek széles palettája sorakozott fel a helyszínen, ahol a vendégek nemcsak megcsodálhatták, hanem ki is próbálhatták a monstrumokat. Az egész napos programok között a hagyományokhoz hűen a driftelés idén is szerepelt.

Kapcsolódó Cikkek

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.