EUR: 327,22 Ft
CHF: 300,82 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Egyéb Hódmezővásárhely

Nagyfater is ezzel csapatta!

Őrületes járgányok és füstölgő kerékgumik lepték el a Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítói területét, hiszen megrendezték a Hódmezőrület 3.0-t, a veteránautó- és mezőgazdaságigép-kiállítással egybekötött driftnapot.

Őrületes járgányok és veteráncsodák vonultak fel

A hatalmas mezőgazdasági gépeknek széles palettája sorakozott fel a helyszínen, ahol a vendégek nemcsak megcsodálhatták, hanem ki is próbálhatták a monstrumokat. Az egész napos programok között a hagyományokhoz hűen a driftelés idén is szerepelt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.