EUR: 317,73 Ft
CHF: 280,72 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Nagyszabású reklámkampány indul Magyarországon – Videó!

A Lokál úgy tudja, hogy készül egy reklámszpot, de azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy kik és miért csinálják. Eddig még csak néhány fotót és egy rövid videó szivárgott ki a kampányból.

Az már biztos, hogy egy reklámszpotról van szó, de az még nem világos, hogy kik állnak a háttérben. Mi is csak annyit tudunk tenni, hogy megosztjuk azt a néhány werkfotót azzal a rövid videóval fűszerezve, ami a rendelkezésünkre áll, a többit pedig az önök fantáziájára bízzuk.


Vajon mi lehet ez az egész?

Kapcsolódó Cikkek

 • Szánalmasan kevesen tüntettek

  Szánalmasan kevesen tüntettek

  Nagyobb volt a füstje, mint a lángja a szombatra meghirdetett ellenzéki demonstrációsorozatnak, amelynek az volt a célja, hogy leállítsák az országot.

 • Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Óriási volt az érdeklődés a Corvin mozi székei iránt, ugyanis péntek délelőtt 10 és 12 óra között hatalmas tömeg állt sorba, hogy az 1000 forintos régi moziszékekből legalább egyet hazavihessen.

 • A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A magyar emberek 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget – derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.