2018. november 14., szerda
Aliz

Belföld

Nagyszabású reklámkampány indul Magyarországon – Videó!

A Lokál úgy tudja, hogy készül egy reklámszpot, de azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy kik és miért csinálják. Eddig még csak néhány fotót és egy rövid videó szivárgott ki a kampányból.

Az már biztos, hogy egy reklámszpotról van szó, de az még nem világos, hogy kik állnak a háttérben. Mi is csak annyit tudunk tenni, hogy megosztjuk azt a néhány werkfotót azzal a rövid videóval fűszerezve, ami a rendelkezésünkre áll, a többit pedig az önök fantáziájára bízzuk.


Vajon mi lehet ez az egész?

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterházy nekiment Karácsonynak

  Mesterházy nekiment Karácsonynak

  Bár még el sem kezdődött a kampány a jövő tavaszi Európai Parlamenti választásokra, az ellenzék hozza a formáját és kiújulni látszik a vita az önálló vagy közös indulásról.

 • Botkáék átverhették az Európai Uniót

  Botkáék átverhették az Európai Uniót

  Átverhette a Botka László vezette szocialista öönkormányzat az Európai Unió regionális döntéshozó szervét, permentesnek feltűntetve a később eldózarolt Mars téri piacnak helyet adó ingatlant, miközben a terület egyik résztulajdonával kapcsolatban pert folytattak.

 • Megint mellébeszélt a Jobbik

  Megint mellébeszélt a Jobbik

  Cégbírósági adatok szerint, a Jobbik állításával ellentétben mégiscsak dolgozott Sneider Tamás felesége a pártnak, 2016-os házasságkötésük után is.