EUR: 317,69 Ft
CHF: 279,73 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Belföld

Nanushka tarolt a New York Fashion Weeken

A magyar divatot végre megismerhette az egész világ Sándor Szandrán és csapatán keresztül. A fiatal divattervező márkája, a Nanushka hatalmas sikert aratott a New York Fashion Weeken, ezzel pedig hazánknak is elismerést szerzett.

A tehetséges divattervező kollekciójára több mint 350 résztvevő is kíváncsi volt. A bemutatóra minden eddiginél többen voltak kíváncsiak.


A Nanushka 2019-es Totem nevet viselő tavaszi-nyári kollekciója távoli kultúrák szakrális világából merít inspirációt. A darabokban megjelennek az ókori Egyiptom szimbólumrendszeréből is ismert jelképek, melyeket a tervező bátran kombinál a görög mitológia és a Nyugat hatásaival – írja a Bors.

– Óriási megtiszteltetés, hogy újra részt vehettünk New Yorkban a divathéten. Magam sem hittem el, több, mint ötszázazan jelentkeztek be a bemutatóra, de sajnos meg kellett húznunk egy határt a vendégek számát tekintve. A kollekció és a prezentáció kiváló visszajelzéseket kapott mind a buyerek, mind a sajtó részéről. Nagyon erős kollekciónak tartották és pár órával a kollekció bemutatása után rengeteg megkeresést kaptunk fotózásokra – mesélte a lapnak Sándor Szandra.


Szandra korábban dolgozott már Marc Jacobsszal és Michael Korsszal is, ráadásul az elmúlt években nem képviselte hazánkat a gigashow-n. Így Szandrának sikerült az, ami évek óta senkinek.

A kollekcióról készült képeket IDE kattintva tekinthetik meg.

Kapcsolódó Cikkek