EUR: 322,52 Ft
CHF: 282,86 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Külföld

Négy napig lehetett szépségkirálynő

Az ukrán Veronika Didusenko mindössze négy napig viselhette koronáját, amit azt követően kapott, hogy megválasztották Miss Ukrajnának.

A gond csupán az volt, hogy a 23 éves nő eltitkolta a versenybizottság elől, hogy egyszer már volt házas, sőt, van egy négyéves kisfia is. A versenyszabályzat szerint az indulónak hajadonnak kell lennie, továbbá az is kizáró ok, ha gyereke van. A szervezők nyomozása során fény derült arra, hogy Veronika mindkét előírást megszegte, ezért győzelmét  érvénytelenítették.

/Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

  • Az EP felső árat szabott az unión belüli hívásoknak

    Az EP felső árat szabott az unión belüli hívásoknak

    Az Európai Parlament (EP) jóváhagyta az unión belüli hívások árának korlátozását célzó új távközlési szabályokat, amely rendelkezik a szupergyors 5G hálózatok kiépítéséről és a vészhelyzeti figyelmeztetőrendszer létrehozásáról is – közölte az uniós parlament szerdán.

  • A székelyföldiek szerint az egyedüli járható út az autonómia

    A székelyföldiek szerint az egyedüli járható út az autonómia

    Székelyföld számára az egyedüli járható út az autonómia, ez a felismerés hozta létre száz évvel ezelőtt a Székely Nemzeti Tanácsot (SZNT) – mutattak rá szerdán kiadott közös közleményükben a székelyföldi megyék, valamint Románia két magyar többségű megyeszékhelyének választott vezetői.