2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb Szolnok

Nehéz csoportban a Dózsa

Nincs könnyű helyzetben a Szolnoki Dózsa-Közgép a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában. Megtartották ugyanis a csoportsorsolást, amelyből kirajzolódik, hogy ha a gárda története második BL-serlegét is meg akarja szerezni, ahhoz rögös út vezet.

A Szolnok csoportellenfélként megkapta a címvédő görög Olympiakoszt és a 2016-os győztes horvát Jug Dubrovnikot, de ott van még a B jelű nyolcasban a horvát Mladost Zagreb, a német Waspo Hannover és a Spandau. A csoportot a selejtezőből bejutó két csapat teszi teljessé. A másik nyolcasba nyert besorolást az Eger, az olasz Pro Recco, a román Steaua Bucuresti, a szerb Crvena Zvezda, a spanyol CNA Barceloneta és az orosz Dinamo Moszkva, illetve ott lesz szintén két selejtezős csapat.


Apropó, selejtező: ebben érdekelt a magyar bajnok Ferencváros is, amely bombaerős kerete révén valószínűleg ott lesz a főtáblás helyek valamelyikén.

A BL csoportköre október 17-én indul, a Dózsa hazai medencében kezd.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.