2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Nem fog az idő Lopezen

Jennifer Lopez még mindig bomba formában van. Az énekesnőn nem fog az idő, pedig jövőre már 50 éves lesz. Még mindig gyönyörű, természetes szépség, alakja pedig két gyermek után is kifogástalan. Nem csoda, hogy az idősebb és a fiatalabb generációnak is igazi szexszimbólum, hiszen mindenkit elkápráztat énekhangjával és dögös mozdulataival. Számtalanszor volt sokkal fiatalabb pasija, akik büszkén feszítettek a szexi énekesnő oldalán, de egy ideje már a 43 éves Alex Rodriguez egykori baseballjátékos mellett találta meg a boldogságot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.