2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Egyéb V.kerület VI.kerület Érd VII.kerület VIII.kerület XI.kerület

Nem kell lemondani a hamburgerről!

Manapság egyre több gyereknek és felnőttnek kell változtatnia étrendjén, mert gluténérzékenységben (cöliákia) szenved. Az ételek elkészítése, sőt már az alapanyagok beszerzése sem kis feladat.

Az Amurex GM Hungária Kft.-nek köszönhetően a Szabadság utca 14. szám alatti Budaörsi Élelmiszerallergia Szaküzletben száz százalékosan megbízhatóan ellenőrzött gluténmentes alapanyagokhoz juthatunk hozzá, és ugyanitt meg is kóstolhatjuk az ezekből helyben sütött pékárut, pizzát. Budapesten a Nyugati tér mellett, a Jókai utca 40. szám alatti Cöli Bisztróban pedig végre együtt ebédelhet és ünnepelhet a család vagy akár a barátok, mert ebben az étteremben a gluténérzékenyek is garantáltan mesefinom óriási hamburgert vagy akár háromfogásos menüt ehetnek a hét minden napján.


– 12 éve hoztuk létre cégünket, mert családi érintettség miatt szembesültünk azzal, milyen nehéz megfelelő minőségű étrendet biztosítani egy gluténérzékeny ember számára. A cél, hogy a szigorúan kontrollált alapanyagainkból élvezhető és jó állagú kenyér- és tésztaféléket készítsünk, és senkinek ne kelljen lemondania egy jó hamburgerről vagy a hagyományos ízvilágú, jellegzetes ételeinkről – mondta Szabolcs Péter, az Amurex GM Hungária Kft. cégvezetője, akivel a Cöli Bisztróban beszélgettünk egy ott ebédelő fiatalember társaságában.

– Óriási szerencsém van, hogy létezik ez a hely, ráadásul pár percre a munkahelyemtől. Ide járok mindennap, nagyon szeretem. Nyugodt lehetek afelől, mit eszem, ráadásul nagyon finom, és jó árban van. Ha otthon főzök, akkor is tőlük veszem az alapanyagot, vagy a Cöliben, vagy Budaörsön, a szaküzletükben.


Bár az Amurex alapvetően gluténmentes alapanyagokat forgalmaz, ételeik és fantáziadús édességeik készítésekor a laktóz- és tejérzékenyekre, valamint a cukorbetegekre is gondolnak. Itt igazán mindenki megtalálhatja a maga számára a kockázatmentesen ehető és élvezhető finomságokat. Mi már kipróbáltuk: így van! Aki nem hiszi, járjon utána!

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.