EUR: 322,81 Ft
CHF: 285,99 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Németországba utazik az evangélikus lelkész

Stuttgartba utazik családjával Stermeczki András. A dunaújvárosi evangélikus lelkész a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjának köszönhetően mintegy kilenc hónapot tölt külföldön. Az egyházfi a külföldön élő magyarok evangélikus gyülekezete számára szervez programokat a kezdeményezés keretében.

Az evangélikus lelkész mintegy húsz éve dolgozik Dunaújvárosban, és mivel nem ismeretlen számára a német nyelv, minden bizonnyal sikeresen képviseli a várost Baden-Württemberg tartomány fővárosában.

Stermeczki András kilenc hónapot tölt Németországban

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.