EUR: 323,61 Ft
CHF: 287,40 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Külföld

Nemzetközi csempészbandára csapott le a görög rendőrség

Illegális bevándorlókat Európába csempésző nemzetközi bűnbandára csapott le a görög rendőrség Kréta szigetén – jelentették be kedden a hatóságok.

Az embercsempészek Egyiptomból juttattak el migránsokat először Krétára, majd onnan Olaszországba, fejenként 3500-5000 euró közötti összeg fejében.


A görög rendőrség hat embert őrizetbe vett, további tízet még keresnek.

Krétai sajtójelentések szerint a bűnbanda az utóbbi 16 hónapban több mint háromezer embert csempészhetett be Olaszországba.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Pusztító Florence

  A nap képe: Pusztító Florence

  Emelkedett az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Florence trópusi vihar halálos áldozatainak száma, közben Észak-Karolinán tornádók söpörtek végig.

 • Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

  Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

  Több, mit 7500 New Orleans-i ügyfelet kapcsolt le az áramellátásról egy kóbor macska, amikor az bejutott a szolgáltató telephelyére. Az áramszünet leginkább a város üzleti negyedét és néhány szomszédos környéket érintett, a közüzemi szolgáltató pedig egyelőre nem jött rá, hogy a cica mégis hogyan tudta megkerülni az állomás biztonsági eszközöket.

 • Eső tette milliárdossá a kertészkedő férfit

  Eső tette milliárdossá a kertészkedő férfit

  A virginiai Amelia Courthouse-ban élő Charles Martin azt állítja, hogy egy nyári égszakadásnak köszönheti, hogy kőgazdag lett. A mázlista férfi ugyanis azt állítja, hogy miután hazatért a munkából, nekilátott levágni a füvet háza körül, ám egy hirtelen jött eső keresztül húzta számításait.