EUR: 334,94 Ft
CHF: 307,92 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Belföld

Nevetségessé tette magát Hadházy Ákos

„Képviselő úr, hajdanán tudtunk önnel normálisan beszélni. Mi történt?” – tette fel a kérdést Rónai Egon műsorvezető Hadházy Ákosnak az ATV stúdiójában minap.

A korábbi LMP-s társelnököt rajta kívül két baloldali lap (az atv.hu és a 168 Óra) munkatársa kérdezte, tehát abszolút „baráti” környezetben érezhette volna magát. Ennek ellenére a botrányhős politikus folyamatosan kitért a konkrét válaszok elől, meg sem hallgatta a kérdéseket és saját mondandóját szajkózta. „Képviselő úr, engedje meg, hogy kérdezzünk!” – kérte a beszélgetés egy másik pontján Rónai. Hadházy véleményéről, terveiről nem sokat tudhattunk meg (nem mintha ez baj lenne), azt viszont igen, hogy állatorvosként neki sokat kell beszélnie. „Én pedig macskabarát vagyok” – kontrázott az egyik kérdező Hadházyra, hátha a képviselő észreveszi a helyzet abszurditását. A fentiek után nem csoda, ha egyre kevesebb magyar ember bízik az ellenzéki pártokban és politikusokban.


Kapcsolódó Cikkek

 • Már nyomtatják a szavazólapokat

  Már nyomtatják a szavazólapokat

  Már nyomtatják az október 13-ai önkormányzati és nemzetiségi választás szavazólapjait a budapesti ANY Biztonsági Nyomdában, amelynek géptermeiben és csomagolócsarnokaiban hétfőn sajtóbejáráson mutatták be, milyen szigorú biztonsági intézkedések mellett készülnek a választási dokumentumok, és miként csomagolják, “dobozolják” azokat szavazóköri bontásban.

 • A hvg.hu hazugsággal szállt be a kampányba

  A hvg.hu hazugsággal szállt be a kampányba

  Álhír, hazugság a hvg.hu-n hétfőn megjelent információ, amely szerint az Orbán-kormány törvénymódosítással visszavenne állami bérlakásokat – közölte az MTI-vel a Miniszterelnökség, amely a választásba való beavatkozásnak minősíti a cikket.

 • Tarlós István: Betarthatatlan ígéreteket tesz Karácsony Gergely

  Tarlós István: Betarthatatlan ígéreteket tesz Karácsony Gergely

  Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt sorozatban olyan teljesen betarthatatlan, működést érintő ígéreteket tesz, amelyekre nincs fővárosi forrás vagy megvalósításukra főpolgármesterként nem lenne kompetenciája, mozgástere – mondta Tarlós István – harmadik ciklusára készülő – főpolgármester hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország!