2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb IV.kerület

Nyaklánckitépőt fogtak az újpesti rendőrök

Kattant a bilincs, az elkövető nem jutott messzire

A helyszínen fogták el az újpesti rendőrök azt a férfit, aki kitépte egy nő nyakából a nyakláncát, valamint korábban egy autóból is lopott.

A 49 éves, budapesti L. István a Görgey Artúr utcai villamosmegállóban tépte ki egy nő nyakából a láncát. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi ezután menekülni kezdett egy közeli park irányába, de egy járókelő feltartóztatta, majd értesítette a rendőröket. Az újpesti járőrök perceken belül a helyszínre értek, a tettest elfogták és előállították. A rendőrök megállapították, hogy L. István korábban egy a Munkácsy Mihály utcában parkoló autó szélvédőjét is betörte, és a kocsiban hagyott táskát ellopta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.