EUR: 327,38 Ft
CHF: 291,94 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Egyéb IV.kerület

Nyaklánckitépőt fogtak az újpesti rendőrök

Kattant a bilincs, az elkövető nem jutott messzire

A helyszínen fogták el az újpesti rendőrök azt a férfit, aki kitépte egy nő nyakából a nyakláncát, valamint korábban egy autóból is lopott.

A 49 éves, budapesti L. István a Görgey Artúr utcai villamosmegállóban tépte ki egy nő nyakából a láncát. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi ezután menekülni kezdett egy közeli park irányába, de egy járókelő feltartóztatta, majd értesítette a rendőröket. Az újpesti járőrök perceken belül a helyszínre értek, a tettest elfogták és előállították. A rendőrök megállapították, hogy L. István korábban egy a Munkácsy Mihály utcában parkoló autó szélvédőjét is betörte, és a kocsiban hagyott táskát ellopta.

Kapcsolódó Cikkek

  • Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége, a hazai bankrendszer intézményei egy jelentős negatív makrogazdasági sokk esetén is megfelelnének a szabályozói elvárásoknak – derül ki a jegybank csütörtökön közzétett Pénzügyi stabilitási jelentéséből.

  • Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    További négy évre választották meg Szalay Ferenc polgármestert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnökének. A politikus – aki korábban NB I-es kosárlabdázó volt és szakedzői képesítése is van – már kilenc éve tölti be az elnöki posztot: először 2010-ben választották meg öt évre, majd 2015-ben további négy évre.