EUR: 322,08 Ft
CHF: 284,02 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Egyéb Kecskemét

Nyárbúcsúztató családi nap

Mintegy 2500-an vettek részt a családi nyílt napon a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. telephelyén. A cég idén különleges alkalmat is ünnepelt, negyed évszázados jubileumát. Meg lehetett nézni a gyártócsarnokok egyes részeit, technikáját is. 2500 fő regisztrált a rendezvényre, ahol minden korosztály találhatott számára érdekes programokat. A gyerekeknek ugrálóvárral, mászófallal, kalandparkkal és kisvonattal kedveskedtek a szervezők, de volt egészségsziget, véradás, planetárium, kaszinó, sportjátékok, kvíz, sörivóverseny, bábszínház és tombolahúzás is. A nagyszínpadon pedig délelőtt Szandi varázsolt fergeteges hangulatot a rendezvényre.

Kapcsolódó Cikkek

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.