2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Kecskemét

Nyárbúcsúztató családi nap

Mintegy 2500-an vettek részt a családi nyílt napon a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. telephelyén. A cég idén különleges alkalmat is ünnepelt, negyed évszázados jubileumát. Meg lehetett nézni a gyártócsarnokok egyes részeit, technikáját is. 2500 fő regisztrált a rendezvényre, ahol minden korosztály találhatott számára érdekes programokat. A gyerekeknek ugrálóvárral, mászófallal, kalandparkkal és kisvonattal kedveskedtek a szervezők, de volt egészségsziget, véradás, planetárium, kaszinó, sportjátékok, kvíz, sörivóverseny, bábszínház és tombolahúzás is. A nagyszínpadon pedig délelőtt Szandi varázsolt fergeteges hangulatot a rendezvényre.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.