EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 23., szombat
Alfréd

Egyéb Kecskemét

Nyárbúcsúztató családi nap

Mintegy 2500-an vettek részt a családi nyílt napon a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. telephelyén. A cég idén különleges alkalmat is ünnepelt, negyed évszázados jubileumát. Meg lehetett nézni a gyártócsarnokok egyes részeit, technikáját is. 2500 fő regisztrált a rendezvényre, ahol minden korosztály találhatott számára érdekes programokat. A gyerekeknek ugrálóvárral, mászófallal, kalandparkkal és kisvonattal kedveskedtek a szervezők, de volt egészségsziget, véradás, planetárium, kaszinó, sportjátékok, kvíz, sörivóverseny, bábszínház és tombolahúzás is. A nagyszínpadon pedig délelőtt Szandi varázsolt fergeteges hangulatot a rendezvényre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.