EUR: 363,05 Ft
CHF: 343,85 Ft
2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Egyéb Dunaújváros

Nyertes hetes a Gyergyó ellen

Az Erste Liga újonca, a Gyergyószentmiklós ellen folytatta menetelését a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. Antti Karhula  tanítványai ezúttal teljes létszámmal állhattak ki az erdélyiek ellen, és nem is okoztak csalódást az értük szurkolóknak: 7-2-es, könnyed győzelemmel szerezték meg a bajnoki pontokat.

A Ferencváros otthonában szoros vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Acélbikák (DAB) jégkorongcsapata, amely a folytatásban Dunaújvárosban fogadta az Erste Ligában első évben szereplő Gyergyószentmiklós együttesét. Nem volt hiányzója a DAB alakulatának, így mindenképpen bizakodva korcsolyázhattak jégre Antti Karhula játékosai. Ennek megfelelően a hazaiak kezdtek jobban, akiknek több lehetőségük is volt a vezetés megszerzésére az első harmadban, mégis a játékrész derekáig gól nélküli döntetlenre állt a mérkőzés.


A Gyergyószentmiklós ellen magabiztos győzelmet aratott a DAB

Egészen a 15. percig, amikor Iossafov megkezdte a vendéglátók gólgyártását, amit az első játékrész utolsó percében csapattársa, Turtiainen folytatott, így 2-0-s dunaújvárosi vezetéssel vonulhattak pihenőre a csapatok. A negyedórás szünet után Vesutkin góljával a Gyergyószentmiklósnak sikerült közelebb lopakodnia az Acélbikákhoz (2-1), ám ezt követően nem sok esélyt hagytak a hazaik az erdélyieknek a kibontakozásra: Léránt, majd Franssila és Westerling is eredményesnek mutatkozott a dunaújvárosi oldalon, így 5-1-es állással várhatták a záró játékrészt a csapatok. A zárófelvonásban Azari és Iossafov növelte tovább a DAB előnyét. Ugyan sikerült kozmetikáznia az álláson a Gyergyónak, az Acélbikák így is nagyarányú, 7-2-es győzelemnek örülhettek a lefújáskor.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.