EUR: 327,47 Ft
CHF: 291,97 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Egyéb XXII.kerület

Nyitott Baross

A Baross Gábor-telepi Jézus Szíve-templom is csatlakozott az Ars Sacra fesztivál és a Nyitott templomok rendezvénysorozathoz.

Barosson háromnapos programmal készültek, többek között volt templombemutatás óvodásoknak és kisiskolásoknak, szentmise elhunyt kórustagokért, koncertet adott a Budafoki Mozart Ifjúsági Zenekar és a római ministránszarándoklatról és a családi táborról tartottak vetítést (képünkön) a plébánián.

A plébánia kertjében is voltak programok

A barossi plébániakertbe hozták Rómát

Kapcsolódó Cikkek

  • Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége, a hazai bankrendszer intézményei egy jelentős negatív makrogazdasági sokk esetén is megfelelnének a szabályozói elvárásoknak – derül ki a jegybank csütörtökön közzétett Pénzügyi stabilitási jelentéséből.

  • Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    További négy évre választották meg Szalay Ferenc polgármestert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnökének. A politikus – aki korábban NB I-es kosárlabdázó volt és szakedzői képesítése is van – már kilenc éve tölti be az elnöki posztot: először 2010-ben választották meg öt évre, majd 2015-ben további négy évre.