2019. augusztus 20., kedd
István

Külföld

Nyolc migráns erőszakolt meg egy 14 éves angol lányt

Elképesztő nemierőszak-sorozat történt az angliai Rotherhamhez közeli sherwoodi erdőben. 2002 augusztusa és 2003 augusztusa között egy pakisztáni muszlim migránsokból álló banda többször megerőszakolt egy akkor 14 éves lányt. Az elkövetők ellen csak most emeltek vádat.

A Daily Mail szerint az egész úgy kezdődött, hogy a pakisztáni állampolgárságú férfiak füves cigarettát adtak az önbizalomhiányban szenvedő angol lánynak, majd kivitték a sherwoodi erdőbe, ahol öt másik társukkal együtt megerőszakolták. Később többször elrabolták, leitatták és ismét megerőszakolták. Az egyik erőszakot tevőtől a 14 éves tini terhes lett, ezért a szülei abortuszra vitték, amitől pszichés problémái lettek. A szülők egyébként tudtak az esetekről, de nem tettek semmit, sőt az is előfordult, hogy amikor a kislány hazament, kizárták a házból.


Mohammed Imran Akhtart, Tanweer Alit, Salah Ahmed El-Hakamot, Nabeel Kurshidot, Iqlak Yousafot, Amjal Rafiqot, Asif Alit, valamint egy meg nem nevezett férfit nemi erőszakkal, drogkereskedelemmel és emberrablással vádolják. Rotherhamben 1997 és 2013 között pakisztáni származású muszlim migránsok nagyjából 1500 gyereket erőszakoltak meg.

Fotó: Twitter

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek