EUR: 316,97 Ft
CHF: 279,31 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Orbán Viktor beugrott a színházba

Testőrök nélkül, gyalogosan érkezett Orbán Viktor a Szolnoki Szigligeti Színházba tegnap délután. Az illusztris vendégnek hamar híre ment a városban, néhány járókelő nem akart hinni a szemének, hogy valóban a miniszterelnököt látja. 

A színház Facebook-oldalán megjelent képek is tanúsítják, hogy milyen örömmel fogadta a színház személyzete a kormányfőt. Balázs Péter igazgató, talán a hirtelen beköszöntött hideg miatt, kabátban fogadta a miniszterelnököt, majd beszélgetésbe merültek – írja a Ripost.


A színházi személyzet épp az esti főpróbára készült, amikor a kormányfő megérkezett, a díszletmunkások szúrták ki őt először, mire a miniszterelnök, hátrahagyva a hivatali modort, szelfizett a dolgozókkal. A körülményekből is látható, hogy nem hivatalos látogatásról van szó, és azt is tudjuk, hogy Lévai Anikó révén Orbán Viktornak van helyismerete, tehát nem volt szüksége különösebb segítségre ahhoz, hogy megtalálja a színházat.

A Béres Gyógyszergyár szolnoki gyáravatójára érkezhetett a kormányfő, ám a városban nem ez az egyetlen fejlesztés. A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent hírek szerint a Szolnoki Szigligeti Színház közel négymilliárd forintot fordíthat felújításra a következő két évben.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Juncker kudarcot vallott

  Juncker kudarcot vallott

  Hétfőn indította el legújabb kampányát a kormány, amely keretében az Európai Parlement terveirre akarják felhívni a figyelmet.

 • Jobb a szálló, mint az utca

  Jobb a szálló, mint az utca

  Sok támadás érte a múlt ősszel hatályba lépett úgynevezett hajléktalantörvényt. A Lokál most annak próbált utánajárni, hogy az érintettek hogyan élik meg a problémát, és hogy szerintük jobb-e egy hajléktalanszállón élni, mint az utcán.

 • 14 éves csúcson a gazdaság

  14 éves csúcson a gazdaság

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) első becslése szerint a hazai GDP 4,8 százalékot növekedett 2018-ban az egy évvel korábbihoz képest.