2020. március 28., szombat
Gedeon, Johanna

Belföld

Orbán Viktor beugrott a színházba

Testőrök nélkül, gyalogosan érkezett Orbán Viktor a Szolnoki Szigligeti Színházba tegnap délután. Az illusztris vendégnek hamar híre ment a városban, néhány járókelő nem akart hinni a szemének, hogy valóban a miniszterelnököt látja. 

A színház Facebook-oldalán megjelent képek is tanúsítják, hogy milyen örömmel fogadta a színház személyzete a kormányfőt. Balázs Péter igazgató, talán a hirtelen beköszöntött hideg miatt, kabátban fogadta a miniszterelnököt, majd beszélgetésbe merültek – írja a Ripost.


A színházi személyzet épp az esti főpróbára készült, amikor a kormányfő megérkezett, a díszletmunkások szúrták ki őt először, mire a miniszterelnök, hátrahagyva a hivatali modort, szelfizett a dolgozókkal. A körülményekből is látható, hogy nem hivatalos látogatásról van szó, és azt is tudjuk, hogy Lévai Anikó révén Orbán Viktornak van helyismerete, tehát nem volt szüksége különösebb segítségre ahhoz, hogy megtalálja a színházat.

A Béres Gyógyszergyár szolnoki gyáravatójára érkezhetett a kormányfő, ám a városban nem ez az egyetlen fejlesztés. A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent hírek szerint a Szolnoki Szigligeti Színház közel négymilliárd forintot fordíthat felújításra a következő két évben.


 

Kapcsolódó Cikkek