EUR: 363,73 Ft
CHF: 343,63 Ft
2020. április 02., csütörtök
Áron

Belföld

Orbán Viktor megmutatta unokáját

Jó reggelt, Magyarország! – köszöntötte friss fotóval Orbán Viktor miniszterelnök a követőit Facebook-oldalán. Karjában harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második lánygyermeke – ezzel hivatalosan is bemutatták az Orbán család legújabb tagját. 

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a baba szeptember 17-én a XI. kerületi Szent Imre kórházban született, ahol maga a miniszterelnök is meglátogatta lányát és unokáját, miután a hivatali teendőitől el tudott szabadulni. A kormányfő másnap Facebookon erősítette meg a csodás hírt: „Hahóóó, facebookosok. Megszületett harmadik lányunokám. Isten hozott, Anna Adél!”  – jelentkezett be, az akkor már Moszkvában tartózkodó háromszoros nagypapa.


Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó két éve, 2o16. június 2o-án lett nagyszülő. Ekkor legidősebb lányuk, Ráhel és Tiborcz István első gyermeke, Alízka érkezett a családba. Azóta a miniszterelnök is több fotót posztolt legidősebb unokájával hivatalos Facebook-oldalán.

– Anikó lelkes nagymama. Alízt gyakran áthozzák, van egy csendes kertünk, jól érzi itt magát. Igyekszem én is úgy alakítani a napom, hogy amennyire a munkám engedi, otthon legyek. Örülök, hogy újra van kisbaba a háznál – nyilatkozta 2016 őszén a Lokálnak Orbán Viktor, aki elmondta, ő maga is élvezi az új szerepet:

„Nagypapának lenni jó” – írta akkor közösségi oldalán. Idén májusban újabb unoka érkezett a családba, ezúttal a kormányfő második lánya, Sára és Szokira Tamás kislánya, Johanna születésének örülhettek. Ráhel és Sára tehát szinte egyszerre voltak várandósak.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Főpolgármester úr, a szerda nem szombat!

    Főpolgármester úr, a szerda nem szombat!

    Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ (BFK) vezérigazgatója és Fürjes Balázs államtitkár közösen kéri Karácsony Gergely Főpolgármestert, hogy oldja meg a szerdán kialakult tömegközlekedési helyzetet.

  • Nyitva, de tisztítva

    Nyitva, de tisztítva

    A legtöbb helyen a piacok, mint a friss élelmiszerek beszerzésének legfőbb forrásai a járvány idején is nyitva tartanak, de a megfelelő óvintézkedések mellett.