EUR: 325,32 Ft
CHF: 295,20 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Egyéb Sopron

Összművészeti térélmény a belvárosban

A tavalyi nagy sikerű KultKapuK után idén szeptember 29-én a soproni belváros tereit töltik meg különleges kulturális csemegékkel a Pro Kultúra munkatársai a KultTereK keretében.
– Minden kiszélesedést TÉRként ünneplünk ezen a délutánon, sőt, még a sikátort is térnek hívjuk majd (Térszűkület). De lesz Motortér, Tánctér, Könyvtér, Mozgástér, Fegyvertér, sőt Tériszony is – fejtette ki Szekeres Kriszta főszervező a sajtótájékoztatón. Hozzátette, idén 30 helyszínen kínálnak 90-féle „térélményt” a látogatóknak: régi és új soproniaknak egyaránt. Nem lesz hangos a rendezvény: bár sok helyütt szól majd zene, színpadi hangosítás csak a Petőfi téren lesz, a többi helyen bizony közel kell menni, hogy meghallhassák és megláthassák, mi mindennel készültek a közreműködők. Közben pedig lehet beszélgetni, ismerősökkel találkozni, a KultTereK a nyilvános és kulturált találkozások helyszíne lesz.

 

Sajtótájékoztató keretében ismertették az idei programot
Fotó: Pro Kultúra Sopron

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.