EUR: 329,92 Ft
CHF: 299,89 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Otthonában gyógyul Törőcsik

Törőcsik Mari újra velemi otthonában gyógyul. A Kossuth-díjas színésznő egy éjszakát töltött kórházban, és köszöni, jól van, habár barátja, Jordán Tamás szerint nagyon gyenge. 

Nemzeti Színház évadzáró sajtáj, Törőcsik Mari

Szerdán számolt be a Bors arról, hogy Törőcsik Marit ismét kórházban kezelik. A Lokál megkereste a színésznőt, aki a rövid kórházi tartózkodás után otthonában gyógyul tovább. – Itthon vagyok már Velemen. Köszönöm szépen az érdeklődést, jól érzem magam – mondta Törőcsik, akit a kórházban jó barátja, Jordán Tamás is meglátogatott.


– Hétfőn bementem Marihoz a kórházba, és nagyon örült nekem. Semmi komoly problémáról nincs szó, csupán csak néhány rutinvizsgálatot végeztek el rajta. Egy éjszakát töltött bent, kedden már jött is haza – nyilatkozta lapunknak a színész-rendező, aki hozzátette: szeretett kollégája még mindig gyenge. – Rendszeresen látogatom őt Velemen. Mindig boldog, ha meglát, és jókat beszélgetünk. Egyre jobban érzi magát, bár fizikailag nagyon gyenge.

Törőcsik Mari az elmúlt években kétszer is súlyos állapotban került kórházba. Egyéves kezelés után januárban térhetett haza szeretett vidéki házába, ahol most a gyógyulásra koncentrál. Szeretné visszanyerni erejét, és feljönni Budapestre. – Pihennem kell, erősödnöm. Jobban kell lennem, mert úgy számolok, hogy ősz elején talán már el tudok menni Budapestre – nyilatkozta nyáron a Lokálnak a színésznő, aki nagyon hálás, hogy ennyien szeretik. – Köszönöm, hogy gondolnak rám és nem felejtenek el, köszönöm, hogy szeretnek, ígérem, jobban leszek – mondta akkor meghatottan Törőcsik Mari.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek