EUR: 314,73 Ft
CHF: 278,83 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Sport

Pályára lépett Szij­jártó Péter is a Vidi meccsen

Szij­jártó Péter is pá­lyára lé­pett a csütörtöki Groupama Arénában tartott Mol-Vidi- BATE Boriszov mérkőzésen.

A csa­pat­ka­pi­tány előtt álló fiatalember a Fidesz politikusának gyermeke.


“Azt a 7 éves kisfiút, aki tegnap, a Mol-Vidi- BATE Boriszov összecsapáson kikísérte a pályára a székesfehérvári csapat kapitányát, Szijjártó Petinek hívják. Mondhatnánk ifjabb Szijjártó Pétert is, hiszen mi tagadás, ő a külgazdasági és külügyminiszter fia.” – írja a Ripost.hu.

Fotó: Ripost

A portál úgy tudja, azóta Peti csak erről az estéről beszél az osztálytársainak.

Peti hét éves és óriási focirajongó, ráadásul idén már komolyan edzeni is kezdett a Dunakeszi Városi Sportegyesületben.  Néha azt is kikönyörgi a szüleitől, – akik egyébként szigorúan este 8 órakor ágyba parancsolják, – hogy egyszer-egyszer ott maradhasson az idősebbek edzésén. Amúgy ifj. Szijjártó Peti elszánt Vidi rajongó, szíve csücske ez a csapat, otthon alig van más téma – ismerteti a Ripost.hu.

Fotó: Ripost

A teljes cikkből az is kiderül, milyen egy tipikus beszélgetés a politikus és gyermeke között.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ronaldinho csaló, Messi zseni

    Ronaldinho csaló, Messi zseni

    Előkerültek azok a 2006-os jegyzetek, amelyből José Mourinho a Chelsea menedzsereként készült a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőkre. A portugál szakember akkori segítője, André Villas Boas állította össze a dokumentumot, amiből kiderül, hogy miként vélekedtek az akkori katalán csapat sztárjairól.

  • Megbüntették Ronaldót obszcén mozdulatáért

    Megbüntették Ronaldót obszcén mozdulatáért

    Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 20 ezer euróra (6,2 millió forintra) büntette Cristiano Ronaldót, a Juventus portugál sztárját, aki obszcén gesztussal ünnepelte három gólját múlt kedden az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.