EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

Pataky Attila: Már a feleségem is hisz az ufókban

Pataky Attila párja, Orsi eddig csak hallott a földönkívüliek létezéséről, nemrég azonban ő is találkozott eggyel. Az énekes azt szeretné, ha végre minden nagyhatalom elismerné, hogy a földönkívüliek köztünk élnek. Ő ugyanis telepatikusan megérzi a jelenlétüket.

Pataky Attila (Fotó: Máté Krisztián)

Pataky Attila már többször kifejtette, hogy a földön kívüli lények és repülő objektumok számára nem csupán dajkamesék. Hiszi, hogy a Hold túloldalán sárkánylények laknak, látott már ufót, és két „plejádbeli” is kávézott Miamiban. Feleségének, Orsinak eddig azonban csak mesélni tudott róluk, ő még nem látta őket, egészen néhány héttel ezelőttig. – A Balatonnál voltunk pár hete, egyszer csak felnéztem az égre és tudtam, hogy ott vannak. Éreztem, hogy közel vannak, azonnal szóltam Orsinak, és egy izzó fényes pont felé mutattam az égen. Látod, Csillagom, ez egy idegen objektum! Tudom, hogy földönkívüliek voltak, én meg tudom különböztetni egymástól az emberi és az idegen gépeket. Számtalan esetben hasonló repülő eszközökkel kísérleteznek a nagyhatalmak is, amit a földön kívüli fajoktól kapnak cserébe a „szolgálataikért” – magyarázta az Edda frontembere, akinek felesége, Orsi eddig nem látott földönkívülieket, de sok más hasonló élményben, ahogy Attila mondja, érzékelésben már volt része.


– Orsit teljesen hatalmába kerítette a pillanat. Ő eddig is hitt nekem, de most szinte kézzelfogható volt a bizonyíték – mesélte a zenész, aki szerint ideje lenne, ha a nagyhatalmak előállnának a valós tényekkel, hogy a földönkívüliek és az ufók márpedig léteznek. – Leplezik, elrejtik az igazságot, pedig sokan tudjuk, hogy mi a valóság. Szeretném, hogy végre beismerjék, hogy köztünk élnek a földön kívüli lények, hiszen ezt ők tényleg tudják! Sokan nehezen dolgozzák fel, ha hasonló furcsaságokat látnak vagy élnek át, pedig a Men in Black című film csupán a jéghegy csúcsát mutatja be, a valóság sokkal több és keményebb annál. Több fajjal is lepaktáltak a nagyhatalmak a technológiáért cserébe. A Hold túloldalán élő sárkánylények, a drachonok is ilyenek, ezért nem lehet évtizedek óta hallani a Hold sötét oldaláról, mert tényleg a sötétség uralja – magyarázta a zenész, aki állítja, örök életű fénylényként nem kell a haláltól sem tartani.

– Életkapu, halálkapu, jövünk-megyünk a reinkarnáció óceánjában. A testünket el lehet pusztítani, de a lelkünk halhatatlan. Mivel jelenleg is a MOST pillanatában élünk a szerelmemmel, Orsikával, ezért megpróbálunk minden pillanatot örökkévalóvá varázsolni – kacsintott a zenész.


Pataky Attila Fotó: youtube

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

 • Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenészt szerdán kiengedték a kórházból, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.