EUR: 325,92 Ft
CHF: 294,12 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Pataky Attila: Már a feleségem is hisz az ufókban

Pataky Attila párja, Orsi eddig csak hallott a földönkívüliek létezéséről, nemrég azonban ő is találkozott eggyel. Az énekes azt szeretné, ha végre minden nagyhatalom elismerné, hogy a földönkívüliek köztünk élnek. Ő ugyanis telepatikusan megérzi a jelenlétüket.

Pataky Attila (Fotó: Máté Krisztián)

Pataky Attila már többször kifejtette, hogy a földön kívüli lények és repülő objektumok számára nem csupán dajkamesék. Hiszi, hogy a Hold túloldalán sárkánylények laknak, látott már ufót, és két „plejádbeli” is kávézott Miamiban. Feleségének, Orsinak eddig azonban csak mesélni tudott róluk, ő még nem látta őket, egészen néhány héttel ezelőttig. – A Balatonnál voltunk pár hete, egyszer csak felnéztem az égre és tudtam, hogy ott vannak. Éreztem, hogy közel vannak, azonnal szóltam Orsinak, és egy izzó fényes pont felé mutattam az égen. Látod, Csillagom, ez egy idegen objektum! Tudom, hogy földönkívüliek voltak, én meg tudom különböztetni egymástól az emberi és az idegen gépeket. Számtalan esetben hasonló repülő eszközökkel kísérleteznek a nagyhatalmak is, amit a földön kívüli fajoktól kapnak cserébe a „szolgálataikért” – magyarázta az Edda frontembere, akinek felesége, Orsi eddig nem látott földönkívülieket, de sok más hasonló élményben, ahogy Attila mondja, érzékelésben már volt része.


– Orsit teljesen hatalmába kerítette a pillanat. Ő eddig is hitt nekem, de most szinte kézzelfogható volt a bizonyíték – mesélte a zenész, aki szerint ideje lenne, ha a nagyhatalmak előállnának a valós tényekkel, hogy a földönkívüliek és az ufók márpedig léteznek. – Leplezik, elrejtik az igazságot, pedig sokan tudjuk, hogy mi a valóság. Szeretném, hogy végre beismerjék, hogy köztünk élnek a földön kívüli lények, hiszen ezt ők tényleg tudják! Sokan nehezen dolgozzák fel, ha hasonló furcsaságokat látnak vagy élnek át, pedig a Men in Black című film csupán a jéghegy csúcsát mutatja be, a valóság sokkal több és keményebb annál. Több fajjal is lepaktáltak a nagyhatalmak a technológiáért cserébe. A Hold túloldalán élő sárkánylények, a drachonok is ilyenek, ezért nem lehet évtizedek óta hallani a Hold sötét oldaláról, mert tényleg a sötétség uralja – magyarázta a zenész, aki állítja, örök életű fénylényként nem kell a haláltól sem tartani.

– Életkapu, halálkapu, jövünk-megyünk a reinkarnáció óceánjában. A testünket el lehet pusztítani, de a lelkünk halhatatlan. Mivel jelenleg is a MOST pillanatában élünk a szerelmemmel, Orsikával, ezért megpróbálunk minden pillanatot örökkévalóvá varázsolni – kacsintott a zenész.


Pataky Attila Fotó: youtube

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.