EUR: 327,22 Ft
CHF: 300,82 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Külföld

Pet-palackokból épített házat magának

Az el salvadori María Poncé egy földrengés következtében mindenét elvesztette, háza teljesen összeomlott. A korát meghazudtolóan találékony 87 éves nő azonban nem hagyta el magát, támadt egy remek ötlete, méghozzá az, hogy pet-palackokból épít magának új otthont. Sokan kinevették, amikor viszont látták, hogy milyen csodát épített a két kezével, többen adakozni kezdtek neki.


TRANSFORMING PLASTIC Ep.03 – The bottle house: They said she was crazy

Though many raised an eyebrow, this senior citizen's self-made bottle house does some surprising things for her protection and the environment

Gepostet von Future Planet am Mittwoch, 16. August 2017

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A Nemzetközi Űrállomásra készül Fedor, az orosz humanoid robot

  A Nemzetközi Űrállomásra készül Fedor, az orosz humanoid robot

  A Bajkonurból csütörtökön felbocsátandó Szojuz-MSZ-14-es űrhajó parancsnoki ülésében indul majd el a tervek szerint a Nemzetközi Űrállomásra a Fedor (oroszosan: Fjodor) nevű, ember alakú robot, amelynek tervezői szerint fontos szerepe lesz a Holdon és más potenciális bolygókon létrehozandó bázisok felépítésében.

 • Szinte minden kontinensen megdőltek a melegrekordok

  Szinte minden kontinensen megdőltek a melegrekordok

  Az idei nyár a hőségről szólt Európában, de a világ szinte minden kontinenség megdőltek a melegrekordok – mondta Lakatos Mónika, az Országos Meteorológiai Szolgálat éghajlati szakértője szerda reggel az M1 aktuális csatorna és a Kossuth Rádió közös műsorában.

 • Elhunyt az “ágykirály”

  Elhunyt az “ágykirály”

  Meghalt a dán “ágykirály”, Lars Larsen, a Jysk lakberendezési áruházlánc alapítója és tulajdonosa, Dánia egyik leggazdagabb embere.