EUR: 323,31 Ft
CHF: 283,04 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Ciki! Photoshoppolt tüntetőkkel vonult utcára a DK

Megbuherált képpel akarták átverni az embereket a DK egyik Facebook csoportjában. Ennél már nem is lehetne szánalmasabb Gyurcsány Ferenc pártja.

Ilyen nincs, és mégis van! A Demokratikus Koalíció Ötfalu-Kertváros nevű csoport most komolyan azt hiszi, hogy a ’90-es években élünk? Akkor talán még simán le lehetett volna nyomni az emberek torkán egy ilyen megbuherált képet, ám ma már a bölcsiben is sokan felkiáltanának; Ez Photoshop! – De leginkább égő.


A Demokratikus Koalíció Ötfalu-Kertváros Facebook csoportjában egy amatőrnél is amatőrebb módon photoshoppolt fotóval akarták bemutatni, hogy milyen durva tömeg volt kíváncsi a Momentum jelöltjének, Kóczán Károly bemutatására szeptember 14-én, aki egyébként az időközi önkormányzati választáson indul.

DK Photoshop FAIL

 

Mutatjuk közelebbről a remekművet, íme:

/Fotó: Facebook

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft.

  • Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Egymilliárd forintos beruházással épült robotizált tehénistállót adtak át csütörtökön Kocson; az Aranykocsi Zrt. létesítményében az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.