2019. október 19., szombat
Nándor

Belföld

Ciki! Photoshoppolt tüntetőkkel vonult utcára a DK

Megbuherált képpel akarták átverni az embereket a DK egyik Facebook csoportjában. Ennél már nem is lehetne szánalmasabb Gyurcsány Ferenc pártja.

Ilyen nincs, és mégis van! A Demokratikus Koalíció Ötfalu-Kertváros nevű csoport most komolyan azt hiszi, hogy a ’90-es években élünk? Akkor talán még simán le lehetett volna nyomni az emberek torkán egy ilyen megbuherált képet, ám ma már a bölcsiben is sokan felkiáltanának; Ez Photoshop! – De leginkább égő.


A Demokratikus Koalíció Ötfalu-Kertváros Facebook csoportjában egy amatőrnél is amatőrebb módon photoshoppolt fotóval akarták bemutatni, hogy milyen durva tömeg volt kíváncsi a Momentum jelöltjének, Kóczán Károly bemutatására szeptember 14-én, aki egyébként az időközi önkormányzati választáson indul.

DK Photoshop FAIL

 

Mutatjuk közelebbről a remekművet, íme:

/Fotó: Facebook

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hangversennyel emlékeznek Kocsis Zoltánra

  Hangversennyel emlékeznek Kocsis Zoltánra

  Maurice Ravel, Frédéric Chopin és Kovács Zoltán egy-egy művével emlékeznek Kocsis Zoltán zongoraművészre, karmesterre és zeneszerzőre halála évfordulóján a Nemzeti Filharmonikusok november 6-án a budapesti Müpában.

 • Indul a 12. Nemzeti Vágta!

  Indul a 12. Nemzeti Vágta!

  A Nemzeti Lovas Díszegység bemutatójával, koszorúzási ünnepséggel, majd a versenysorozat ünnepélyes megnyitójával, a 72 versenyző település lovasának fogadalomtételével és az előfutamokkal kezdődik ma délben a 12.

 • Túl sok cukrot esznek a gyerekek!

  Túl sok cukrot esznek a gyerekek!

  Túl sok cukrot esznek a gyerekek; felmérések szerint a 2 és 18 év közötti fiatalok több cukrot fogyasztanak a WHO által javasolt, a teljes kalóriabevitel tíz százalékánál – közölte Antal Emese dietetikus szombaton az M1 aktuális csatornán.

 • Erre figyeljen a hétvégén

  Erre figyeljen a hétvégén

  Rendezvények miatt több helyen is forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban a hétvégén. Szombaton és Vasárnap rendezik meg a 12. Nemzeti vágtát, amire már pénteken elkezdődik a készülődés, Budán pedig futóverseny miatt bonyolódik a közlekedés.