EUR: 323,27 Ft
CHF: 286,35 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Budapest XIV.kerület

Pingpongos tanévkezdet

A BVSC asztalitenisz-szakosztálya hagyományosan a tanévkezdés elején rendezte idénynyitó versenyét, melyre ismét népes csapatokkal neveztek a hazai klubok.

Rengeteg díjazott volt a versenyen (fotó: bvsc.hu)

A résztvevők öt korosztályban küzdhettek meg egymással, illetve a szervezők a több játéklehetőség érdekében a korán kiesettek számára vigaszversenyt is meghirdettek. A legkisebb korcsoportban, azaz a 11 éveseknél a zuglói tehetség, Cseri Ádám bizonyult a legjobbnak, aki a két évvel idősebbek között is a legjobb nyolc közé jutott. A serdülők között Krebs Levente szerepelt a legeredményesebben, aki végül a hetedik lett, párosban pedig Fehér Balázzsal a dobogó harmadik fokára állhatott fel.


A zuglói klub szakemberei a legtöbb reményt az ifjúsági versenyzők szerepléséhez fűzték, és bár Kárpáti Ágoston meg is nyerte a vigaszversenyt, a legjobb játékos, András Csaba meglepetésre vereséget szenvedett a döntőben a KSI-s Huzsvár Eriktől. A győztes nem mellesleg az elődöntőben másik reménységünket, Both Olivért győzte le, aki így a harmadik helyen fejezte be a versenyt.

Csaba és Olivér a párosok versenyében vigasztalódhatott, melyet esélyeshez méltó módon nyertek meg. Így András Csaba a legeredményesebb BVSC-versenyző címet is kiérdemelte. A pontverseny nyertesének járó Lévai Béla-emlékserleget a KSI-s Huzsvár Erik nyerte el, aki az ifi egyéni mellett a serdülő egyéni és párosversenyben is aranyérmes lett, ezzel pedig nagyban hozzájárult, hogy az idei BVSC-Zugló Kupa győztese a KSI SE lett.

Kapcsolódó Cikkek