EUR: 322,81 Ft
CHF: 285,99 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Zalaegerszeg

Pörkölt és bor a koncertek mellé

Az Országos Vadpörkölt- és Borfesztivál – Zalai Teríték gasztronómiai és kulturális programjainak keretében szeptember 7–9. között számtalan banda ad koncertet a belvárosban, a Dísz téren és a Széchenyi téren, azaz két színpadon. A fesztiválozók a szüreti felvonulás, fúvószenekarok, népzenészek, huszárbandériumok, kürtegyüttes, illetve néptánccsoportok bemutatói után a KÁOSZ központ, az  Irie Maffia, a Fight Mode, a Turán és a The Watching zenekarok zúzására indulhatnak be, amit 22.30-tól retró diszkó követ DJ Rebell és Mr. Bősze hangulatfelelősökkel. Szombaton a Junkies és a Black II Black, a Harangláb, a Báró és a Blues Step csapata hangolja a közönséget, amely után szintén retró diszkó következik. Vasárnap, azaz 9-én  a Hahó Együttes, az AB/CD, valamint a Gargantua pörgeti fel a ritmust, majd a Szép nyári nap címet viselő koncert következik, az estét pedig a Firkin fergeteges koncertje zárja. Mindeközben borverseny, jótékonysági vadfőzés, vadászkutya-felvonulás, érdekes előadások, fesztiválmenük, hagyományőrző egyesület csatabemutatója és a zalai bordalosok találkozója adja a hangulatot a vadételek illata mellé.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.