EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Sopron

Pöttömszínház

A Pöttömszínház azoknak szól, akik még nem tudnak egy hosszabb történetre odafigyelni, de érdekli őket a játék. Akik nem tudnak egy helyben megülni, szívesen belekotyognak mindenbe, amihez közük van. Márpedig a kisgyerekeknek mindenhez közük van. Nekik (és a szüleiknek meg a tesóknak) szól a Pöttömszínház.
Az előadás 20 perc „színes-szagos-szélesvásznú” látnivaló, amelyet egy 20 perces közös foglalkozás és levezető játék követ. Ajánlják mindazoknak, akik szeretnének valami szépet mutatni az apróságoknak: szép képeket, szép zenét és szép szöveget – mindezt szépen magyarul.
A Cinege, cinege, kismadár főszereplője két madárleső manó és az ő számtalan fiókájuk, akik fülbemászó csiviteléssel, trillázással és csipogással varázsolják el a kicsiket.

A Vaskakas Bábszínház előadása a soproni apróságoknak
Szeptember 23. 10 és 16 óra
Liszt Központ, NépmesePont, Sopron

A Pöttömszínházzal a legkisebbeket szólítják meg
Fotó: Pro Kultúra Sopron


Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.