2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Ózd

Putnok adott otthont az Országos Vadásznapnak

A gömöri városhoz közeli Aggtelek cseppkőbarlangját is bevonták a programokba, ahol ahol a jelenlévők Mága Zoltán hegedűkoncertjét élvezhették, ám az igazi attrakció Putnok sportcsarnokában és annak környékén zajlott. A műsor részeként az ifjú vadászok avatása és Diana-vadászhölgyek bemutatkozása is megtörtént.   

Semjén Zsolt a vadászati törvény változásairól is beszélt

Mindennel találkozhatott az érdeklődő, ami a vadászat kelléke, így a trófeakiállítás, a vadászkürtös hívogató és az azt követő Hubertus ökumenikus istentisztelet, a vadászhimnusz elhangzása és a szokásos vadfőzőverseny mind-mind a program részeként zajlott. Átadtak országos és megyei kitüntetéseket, tartottak solymász- és vadászkutya-bemutatót, és Putnokon leplezték le a 2021-es vadászati világkiállítás logóját. Az eseményen aktuális vadászati értékelőt tartott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke és dr. Jámbor László, az Országos Magyar Vadászkamara elnöke, míg Kriston Nándor, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vadászkamara elnöke a helyi sajátosságokról beszélt.


A színes, minden korosztály számára szervezett programok ezúttal is több ezer érdeklődőt vonzottak Putnokra az ország minden tájáról.

Riz Gábor országgyűlési képviselő örült a választókörzetében megrendezett rangos eseménynek

Fotó: Lokál
A putnoki vadásztalálkozó előszele volt a 2021-es magyarországi vadászati világkiállításnak

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.