EUR: 316,97 Ft
CHF: 279,31 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Ózd

Putnok adott otthont az Országos Vadásznapnak

A gömöri városhoz közeli Aggtelek cseppkőbarlangját is bevonták a programokba, ahol ahol a jelenlévők Mága Zoltán hegedűkoncertjét élvezhették, ám az igazi attrakció Putnok sportcsarnokában és annak környékén zajlott. A műsor részeként az ifjú vadászok avatása és Diana-vadászhölgyek bemutatkozása is megtörtént.   

Semjén Zsolt a vadászati törvény változásairól is beszélt

Mindennel találkozhatott az érdeklődő, ami a vadászat kelléke, így a trófeakiállítás, a vadászkürtös hívogató és az azt követő Hubertus ökumenikus istentisztelet, a vadászhimnusz elhangzása és a szokásos vadfőzőverseny mind-mind a program részeként zajlott. Átadtak országos és megyei kitüntetéseket, tartottak solymász- és vadászkutya-bemutatót, és Putnokon leplezték le a 2021-es vadászati világkiállítás logóját. Az eseményen aktuális vadászati értékelőt tartott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke és dr. Jámbor László, az Országos Magyar Vadászkamara elnöke, míg Kriston Nándor, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vadászkamara elnöke a helyi sajátosságokról beszélt.


A színes, minden korosztály számára szervezett programok ezúttal is több ezer érdeklődőt vonzottak Putnokra az ország minden tájáról.

Riz Gábor országgyűlési képviselő örült a választókörzetében megrendezett rangos eseménynek

Fotó: Lokál
A putnoki vadásztalálkozó előszele volt a 2021-es magyarországi vadászati világkiállításnak

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.