EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb Ózd

Putnok adott otthont az Országos Vadásznapnak

A gömöri városhoz közeli Aggtelek cseppkőbarlangját is bevonták a programokba, ahol ahol a jelenlévők Mága Zoltán hegedűkoncertjét élvezhették, ám az igazi attrakció Putnok sportcsarnokában és annak környékén zajlott. A műsor részeként az ifjú vadászok avatása és Diana-vadászhölgyek bemutatkozása is megtörtént.   

Semjén Zsolt a vadászati törvény változásairól is beszélt

Mindennel találkozhatott az érdeklődő, ami a vadászat kelléke, így a trófeakiállítás, a vadászkürtös hívogató és az azt követő Hubertus ökumenikus istentisztelet, a vadászhimnusz elhangzása és a szokásos vadfőzőverseny mind-mind a program részeként zajlott. Átadtak országos és megyei kitüntetéseket, tartottak solymász- és vadászkutya-bemutatót, és Putnokon leplezték le a 2021-es vadászati világkiállítás logóját. Az eseményen aktuális vadászati értékelőt tartott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke és dr. Jámbor László, az Országos Magyar Vadászkamara elnöke, míg Kriston Nándor, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vadászkamara elnöke a helyi sajátosságokról beszélt.


A színes, minden korosztály számára szervezett programok ezúttal is több ezer érdeklődőt vonzottak Putnokra az ország minden tájáról.

Riz Gábor országgyűlési képviselő örült a választókörzetében megrendezett rangos eseménynek

Fotó: Lokál
A putnoki vadásztalálkozó előszele volt a 2021-es magyarországi vadászati világkiállításnak

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.